Home ACTUALITATERegional Un sucevean căutat de doi ani în urma unei condamnări, a fost găsit într-un bordei pe raza comunei Vama

Un sucevean căutat de doi ani în urma unei condamnări, a fost găsit într-un bordei pe raza comunei Vama

by A.S.
0 comment

În cadrul unei razii organizate la nivelul Municipiului Câmpulung Moldovenesc și zonei arondate a fost identificată o persoană urmărită general.

Este vorba despre un tânăr, în vârstă de 24 de ani, din comuma Vama, față de care Judecătoria Câmpulung Moldovenesc a emis mandatul de executare a pedepsei închisorii din anul 2019, pentru o perioadă de 2 ani și 4 luni, pentru infracțiuni rutiere.

Tânărul s-a sustras de la executarea pedepsei fiind dat în urmărire generală.

În timpul raziei de luni, 25 octombrie, polițiștii din cadrul Secției 14 Poliție Rurală Vama, împreună cu lucrători din cadrul Biroului de Investigații Criminale Câmpulung Moldovenesc, au efectuat verificări pe raza comunei Vama, într-o zonă izolată, greu accesibilă.

Într-o locuință tip bordei, de pe un teren pășune, a fost identificată persoana urmărită. Aceasta a fost condusă la sediul Secției 14 Poliție Rurală Vama unde s-a constituit escorta în vederea depunerii la Penitenciarul Botoșani.  

You may also like

Fălticeni Online

Știri locale, regionale și naționale. Evenimente culturale și sportive. Foto și video reportaje.

Proiect editorial personal şi independent.

Rulează videoul

Ultimele postări

@2022 – All Right Reserved. Fălticeni Online

%d blogeri au apreciat:
98450705