Home Local Întâlnire de lucru a conducerii Spitalului Municipal Fălticeni cu prefectul judeţului Suceava, în contextul pandemiei

Întâlnire de lucru a conducerii Spitalului Municipal Fălticeni cu prefectul judeţului Suceava, în contextul pandemiei

by A.S.
0 comment

În cursul zilei de marţi, 2 noiembrie 2021, prefectul județului Suceava, Alexandru Moldovan, a avut o întâlnire de lucru la Spitalul Municipal Fălticeni cu managerul instituției, doctorul Vlad Morariu.

Potrivit informaţiilor publicate pe pagina de socializare a Instituţiei Prefectului, discuțiile au vizat situația concretă existentă la nivelul unității medicale (resurse umane și logistice, greutăți întâmpinate, stocul strategic de medicamente și oxigen lichid).

Marţi, 2 noiembrie, la Spitalul Municipal Fălticeni erau internați un număr de 63 pacienți Covid-19, raportat la situația epidemiologică din județ.

“Una dintre concluziile analizei efectuate a fost că numărul mărit în mod constant de cazuri grave în ultima perioadă, precum și a numărul ridicat de decese au drept principală cauză acoperirea vaccinală insuficientă și nerespectarea măsurilor de protecție. La sfârșitul întâlnirii de lucru, prefectul județului a exprimat mulțumiri pentru efortul și implicarea totală ale întregului colectiv al unității spitalicești fălticenene în combaterea efectelor virusului SARS-CoV-2.”

You may also like

Fălticeni Online

Știri locale, regionale și naționale. Evenimente culturale și sportive. Foto și video reportaje.

Proiect editorial personal şi independent.

Rulează videoul

Ultimele postări

@2022 – All Right Reserved. Fălticeni Online

%d blogeri au apreciat:
98450705