Home ACTUALITATERegional Polițiștii fălticeneni i-au întocmit dosar penal unui bărbat din Botoșani. Acesta s-a urcat la volan având permisul de conducere suspendat

Polițiștii fălticeneni i-au întocmit dosar penal unui bărbat din Botoșani. Acesta s-a urcat la volan având permisul de conducere suspendat

by A.S.
0 comment

Sâmbătă, 11 decembrie 2021, ora 15:53, în timp ce se aflau în acțiune planificată cu aparatul radar în localitatea Fântâna Mare, polițiștii Compartimentului Rutier Fălticeni au depistat un autoturism care circula pe direcția Fântâna Mare către Praxia cu viteza de 79 km/h, pe sector de drum cu limitare de 50 km/h.

Efectuând verificări în baza de date s-a stabilit că șoferul, un bărbat din municipiul Botoșani are permisul de conducere suspendat pentru comiterea infracțiunii de conducere a unui autovehicul sub influența alcoolului.

S-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de  ,,conducerea unui autovehicul pe drumurile publice având suspendată exercitarea dreptului de a conduce.”

You may also like

Fălticeni Online

Știri locale, regionale și naționale. Evenimente culturale și sportive. Foto și video reportaje.

Proiect editorial personal şi independent.

Rulează videoul

Ultimele postări

@2022 – All Right Reserved. Fălticeni Online

%d blogeri au apreciat:
98450705