Home ACTUALITATERegional O casă a ars în satul Merești. Focul a izbucnit de la coșul de fum neizolat. Proprietarul a suferit atac de panică și a ajuns la spital

O casă a ars în satul Merești. Focul a izbucnit de la coșul de fum neizolat. Proprietarul a suferit atac de panică și a ajuns la spital

by A.S.
0 comment

Militarii Detașamentului de Pompieri Fălticeni au intervenit, în seara zilei de joi, 9 septembrie, cu patru autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD B2 pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la o gospodărie din satul Merești, comuna Vulturești.

Incendiul a fost anunțat prin numărul de urgență 112 în jurul orei 18.47.

La sosirea echipajelor, ardeau generalizat casa de locuit și o anexă, cu pericol de propagare la adăpostul de animale și la o locuință învecinată.

Pe timpul intervenției, pompierii paramedici SMURD au acordat primul ajutor medical proprietarului, în vârstă de 48 de ani, care a suferit un atac de panică, ulterior acesta fiind transportat la spital.

Au ars casa de locuit și anexa, pe o suprafață de aproximativ 90 de metri pătrați, și bunurile din interiorul acestora.

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost efectul termic, generat de coșul de fum neizolat corespunzător față de materialele combustibile.

Incendiul a fost lichidat la ora 21:10, iar pompierii au salvat adăpostul de animale și locuința învecinată.

You may also like

Fălticeni Online

Știri locale, regionale și naționale. Evenimente culturale și sportive. Foto și video reportaje.

Proiect editorial personal şi independent.

Rulează videoul

Ultimele postări

@2022 – All Right Reserved. Fălticeni Online

%d blogeri au apreciat:
98450705