Home ACTUALITATERegional Misiune în Dolheştii Mici pentru transportul unei persoane supraponderale la spitalul din Fălticeni

Misiune în Dolheştii Mici pentru transportul unei persoane supraponderale la spitalul din Fălticeni

by A.S.
0 comment

Pompierii militari suceveni, împreună cu cadre medicale ale Serviciului de Ambulanță Județean, au intervenit pentru transportul unei persoane supraponderale (un bărbat de 64 de ani, de aproximativ 180 Kg, cunoscut cu probleme medicale), din localitatea Dolheștii Mici, la Spitalul Municipal Fălticeni.

Deoarece zona în care locuia bărbatul se afla la distanță de drumul accesibil autosanitarelor, pompierii militari suceveni au intervenit cu autoșenilata. Astfel, pacientul a fost transportat cu vehiculul 8×8 pe o distanță de aproximativ 150 de metri, până la Autospeciala de Transport Personal și Victime Multiple (ATPVM) a Detașamentului de Pompieri Suceava.

Aici, bărbatul a fost preluat de medic și de celelalte cadre medicale (asistenți și paramedici SMURD), care l-au stabilizat și l-au pregătit pentru transportul la spital, unde va fi investigat și i se va administra tratament de specialitate.

You may also like

Fălticeni Online

Știri locale, regionale și naționale. Evenimente culturale și sportive. Foto și video reportaje.

Proiect editorial personal şi independent.

Rulează videoul

Ultimele postări

@2022 – All Right Reserved. Fălticeni Online

%d blogeri au apreciat:
98450705