Home ACTUALITATERegional Accident rutier pe drumul comunal Leucușești. Doi tineri din Fălticeni care circulau pe un motociclu au avut nevoie de îngrijiri medicale

Accident rutier pe drumul comunal Leucușești. Doi tineri din Fălticeni care circulau pe un motociclu au avut nevoie de îngrijiri medicale

by Fălticeni Online
0 comment

Sâmbătă, 12 februarie 2022, în jurul orei 12:25, un bărbat în vârstă de 50 ani, din municipiul Fălticeni, în timp ce conducea un autoturism pe drumul comunal Leucușești, din direcția Leucușești către Fălticeni, a intrat în coliziune cu un motociclu condus de un tanar, în vârstă de 17 ani,  din municipiul Fălticeni.

În urma accidentului rutier a rezultat vătămarea corporală ușoară a conducătorului motociclului, precum și a pasagerului de pe motociclu, un alt minor de 17 ani din municipiul Fălticeni.

Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind negative și li s-au recoltat probe biologice de sânge la Spitalul municipal Fălticeni în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracțiunii de: „vătămare corporală din culpă”. 

Comunicat de presă – IPJ Suceava

You may also like

Fălticeni Online

Știri locale, regionale și naționale. Evenimente culturale și sportive. Foto și video reportaje.

Proiect editorial personal şi independent.

Rulează videoul

Ultimele postări

@2022 – All Right Reserved. Fălticeni Online

%d blogeri au apreciat:
98450705