Home ACTUALITATERegional Bărbat din Dolhasca cercetat pentru tentativă de omor calificat. Individul a înjunghiat două persoane într-un bar

Bărbat din Dolhasca cercetat pentru tentativă de omor calificat. Individul a înjunghiat două persoane într-un bar

by Fălticeni Online
0 comment

Parchetul de pe lângă Tribunalul Suceava a dispus, la începutul aceste săptămâni, punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de un bărbat din oraşul Dolhasca, pentru tentativă la omor calificat și tulburarea ordinii și liniștii publice.

„Prin ordonanţa din 21 martie 2022 a procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava, s-a dispus reţinerea inculpatului pe o durată de 24 ore, iar la propunerea Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava, judecătorul de drepturi şi libertăți din cadrul Tribunalului Suceava, a dispus la aceeași dată luarea măsurii internării medicale provizorii faţă de inculpat și dispunerea efectuării unei expertize medico-legale psihiatrice, având în vedere documentele medicale prezentate de acesta”, se arată în comunicatul Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava

Duminică, 20 martie2022, aflându-se într-un bar, şi având asupra sa un cuțit tip briceag, inculpatul i-a aplicat unui bărbat multiple lovituri (minim unsprezece) în zona abdomenului și a spatelui. De asemenea, agresorul i-a aplicat o lovitură în zona abdomenului unui bărbat  care a intervenit pentru a opri agresiunea. Leziunile le-au pus celor doi vieţile în primejdie.

Agresorul are vârsta de 46 de ani, iar victimele sale au vârste de 22 şi 52 de ani. Aceştia din urmă au ajuns la Spitalul din Fălticeni, unde au primit îngrijiri medicale. Incidentul a avut loc într-un bar din localitatea Budeni.

You may also like

Fălticeni Online

Știri locale, regionale și naționale. Evenimente culturale și sportive. Foto și video reportaje.

Proiect editorial personal şi independent.

Rulează videoul

Ultimele postări

@2022 – All Right Reserved. Fălticeni Online

%d blogeri au apreciat:
98450705