Home Local Club Rotary Fălticeni sprijină activitățile desfășurate la Clubul Copiilor Fălticeni

Club Rotary Fălticeni sprijină activitățile desfășurate la Clubul Copiilor Fălticeni

by Rusu Lenuţa
0 comment

La Clubul Copiilor Fălticeni funcționează, an de an, cercuri diverse și atractive pentru copii, cercuri cu profil cultural-artistic sau tehnico-științific și sportiv, coordonate deopotrivă de profesori dedicați misiei lor.

Un astfel de cerc este și Cercul de Karting/ Aeromodele. Coordonat de către prof. Corbu Constantin, în anul școlar 2021-2022.

Cercul de Karting/ Aeromodele funcționează cu cinci grupe de avansați și începători, 90 de copii fiind interesați de activitățile deosebit de atractive și incitante desfășurate săptămânal.

În orașul Fălticeni există oameni conștienți de faptul că doar dacă avem copii educați și bine pregătiți, viitorul nu poate fi altfel decât promițător.

Sub motto-ul ,,Împreună susținem performanța’’, Club Rotary Fălticeni sprijină școlile din orașul nostru prin diferite donații deloc neglijabile, donații costisitoare de care se bucură și elevii înscriși la cercurile care funcționează în cadrul Clubului Copiilor Fălticeni.

De curând, Club Rotary Fălticeni a donat Cercului de Karting/ Aeromodele un Kart Junior cu motor Rotax 125 cmc în valoare de 6100 euro. Este vorba despre un kart având un motor cu o putere de 17 kw/ 23 cp at 8.500 rpm, cuplu maxim 19 Nm at 8.500 rpm, cilindru de Junior Max fără power valve.

Acest kart având o greutate de 23 kg cu tot cu accesorii (filtru aer, carburator, pompă combustibil, tobă de eșapament, radiator, baterie, suport baterie, bobină și cablaj electric) și o lungime de 1800 mm.

Este atracția și bucuria copiilor, după cum mărturisește prof. Corbu Constantin care aduce calde mulțumiri Clubului Rotary Fălticeni, în numele tuturor elevilor care vor beneficia de această achiziție.

You may also like

Fălticeni Online

Știri locale, regionale și naționale. Evenimente culturale și sportive. Foto și video reportaje.

Proiect editorial personal şi independent.

Rulează videoul

Ultimele postări

@2022 – All Right Reserved. Fălticeni Online

%d blogeri au apreciat:
98450705