Home Educație Acțiune umanitară a Grădiniței „Licurici” din Fălticeni în sprijinul Mănăstirii Buciumeni

Acțiune umanitară a Grădiniței „Licurici” din Fălticeni în sprijinul Mănăstirii Buciumeni

by A.S.
0 comment

În perioada premergătoare sărbătorilor pascale, unitățile de învățământ din municpiul Fălticeni sunt implicate în diverse activități cu rol socio-educațional.

O astfel de activitate se derulează și la Grădinița cu Program Prelungit “Licurici”, după cum ne-a informat profesoara Daniela Dănilă, coordonatoarea Proiectului socio-umanitar “Lumina Învierii”.

În cadrul proiectului menționat, cadrele didactice, alături de preșcolari și părinții acestora, au colectat alimente, produse de strictă necesitate și alte bunuri necesare traiului de zi cu zi.

Toate acestea au fost dăruite beneficiarilor Așezământului Mănăstirii Buciumeni din Fălticeni.

Copii au participat la predarea bunurilor, joi, 14 aprilie. Prezența celor mici a adus zâmbete pe chipul beneficiarilor vârstnici.

Cadrele didactice de la GPP ”Licurici”, alături de părinții copiilor,  își propun ca acest proiect să continue an de an, în scopul dezvoltării parteneriatului grădiniță – familie – comunitate.

Proiectul “Lumina învierii” este inclus în Programul socio – educațional județean “O lume a prieteniei”, al Inspectoratului Școlar Suceava.

You may also like

Fălticeni Online

Știri locale, regionale și naționale. Evenimente culturale și sportive. Foto și video reportaje.

Proiect editorial personal şi independent.

Rulează videoul

Ultimele postări

@2022 – All Right Reserved. Fălticeni Online

%d blogeri au apreciat:
98450705