Centenar Eugen Dimitriu. Duminică, 1 octombrie 2023, ora 12.00, la Galeria Oamenilor de Seamă din Fălticeni.

Sâmbătă, 14 mai 2022, ora 20.00, Imperial Grill&Music din Fălticeni este gazda unui concert al trupei rock “Scarlet Aura”, în cadrul turneului de lansare a noului album acustic “Under My Skin”!

Vocea trupei este fălticeneanca Aura Dănciulescu!

Din 22 Aprilie, data oficială de lansare a albumului acustic format din cele mai iubite melodii Scarlet Aura dar și din câteva coveruri printre care și Ya Svoboden, Scarlet Aura va susține un turneu atat cu show-uri acustice dar și full electric in mai multe orașe atât din România cât și din afara țării! Elevii de liceu au asigurata intrarea, tot ce trebuie sa facă aceștia este sa trimită un mesaj privat trupei cu lista participanților, din timp. Va așteptam cu mic, cu mare la un spectacol special, de suflet!

Abumul acustic “Under My Skin” a fost inregiatrat, mixat si masterizat in perioada Noiembrie 2021 – Martie 2022 in studioul SILVER City Studio de catre membrii trupei sub atenta îndrumare a producătorului de sunet și muzica Mihai “Myke D” Danciulescu. Acesta și-a dorit sa extinda interpretarea muzicii dar si sunetul Scarlet Aura, sa depășească limitele muzicale atinse de catre aceasta in ultimele albume cu scopul de a ajunge și in sufletele fanilor de gen atat prin simpla audiție dar mai ales prin susținerea evenimentelor live in condițiile pandemice actuale. Finetea si soundul modern al melodiilor Scarlet Aura sub forma acustica vine si cu un parfum nostalgic din vremurile de început al Heavy metal-ului.

“Under My Skin” order online: https://scarletaura.net/store/shop/music/ums22/

Ya Svoboden video: https://www.youtube.com/watch?v=zA90OAUAANg

Glimpse in the Mirror video:
https://www.youtube.com/watch?v=zUgPc6yQ9K4

Scarlet Aura sunt :
Aura Danciulescu – Voce
Mihai “Myke D” Danciulescu – Chitara
Rene Nistor – Chitara bas
Matthias Klaus – Tobe 

About Author

By B.P.

%d blogeri au apreciat: