Întreruperea furnizării apei în Fălticeni: vineri, 22.09.2023, între orele 08:00 – 15:00, pentru realizarea unui branșament pe str. Ana Ipătescu. Vor fi afectaţi consumatorii de pe strada Ana Ipătescu (parțial), Muncii, Plt. Iordache. Unități: Magazin ”Roxana”.

La începutul acestei săptămâni, Primăria comunei Bogdăneşti a anunţat populaţia că există riscul de a se ajunge la imposibilitatea de a distribui apă tuturor celor branşaţi la reţeaua publică.

Apelul administraţiei locale vine după ce s-a constatat o creştere semnificativă a consumului de apă. Sunt luate în calcul eventuale pierderi survenite în urma unor avarii sau utilizarea apei pentru irigaţii.

Populaţia este rugată să contacteze conducerea Primăriei Bogdăneşti pentru a semnala defecţiunile sau alte probleme care pot afecta funcţionarea sistemului de alimentare cu apă.

„În ultima săptămână avem un consum de apă extrem de mare și riscăm să ajungem în imposibilitate de a distribui apă tuturor celor branșați la rețeaua publică! Așadar, rugăm toți cetățenii să verifice căminele cu branșament pentru a găsi eventualele pierderi!

Apelăm la responsabilitate și spiritul civic și dorim să vă anunțăm, că sistemul de alimentare cu apă este proiectat pentru consumul casnic, nu pentru irigaţii!

Lucrăm in permanență la dezvoltarea și buna funcționare a sistemului de alimentare cu apă și conform ultimilor probe, apa este 100% potabilă!

Clorul folosit pentru igienizarea apei se află in parametri normali pentru consumul populației însă nu este indicat pentru plante!”, se arată în apelul transmis populaţiei de Primăria Bogdăneşti.

Comuna Bogdăneşti are propriul sistem de alimentare cu apă, dat în funcţiune în urmă cu aproape 10 ani.

About Author

By B.P.

%d blogeri au apreciat: