Home ACTUALITATERegional Material lemnos confiscat de polițiștii din Vadu Moldovei în urma unei verificări în trafic

Material lemnos confiscat de polițiștii din Vadu Moldovei în urma unei verificări în trafic

by A.S.
0 comment

Miercuri,18 mai 2022, ora 10:00, o patrulă din cadrul Secției 1 Poliție Rurală Vadu Moldovei a oprit pentru control, pe raza localității, o autoutilitara condusă care transporta materiale lemnos.

Întrucât conducătorul auto nu a putut prezenta documentele de proveniență pentru materialul lemnos transportat, polițiștii au cerut sprijinul specialiștilor silvici. În urma inventarierii au stabilit faptul că, bărbatul transporta cantitatea de 2,9 metri cubi cherestea tivită de esență rășinoase.

Conducătorul auto a fost sancționat contravențional pentru încălcarea prevederilor Legii 171/2010, iar materialul lemnos, în valoare de 2.523 lei, a fost confiscat și predat în custodie Ocolului Silvic Râșca.

În perioada 17-18 mai, polițiști din cadrul I.P.J. Suceava – Serviciul de Ordine Publică-Biroul Protectia Fondului Forestier si Piscicol împreună cu lucrători din cadrul Gărzii Forestiere Suceava, au actionat pe linia transportului ilegal de material lemnos si pe linia depozitelor de material lemnos pe raza județului Suceava.

În urma acestei acţiuni organele de control au confiscat peste 40 de metri cubi de materiale lemnos.

You may also like

Fălticeni Online

Știri locale, regionale și naționale. Evenimente culturale și sportive. Foto și video reportaje.

Proiect editorial personal şi independent.

Rulează videoul

Ultimele postări

@2022 – All Right Reserved. Fălticeni Online

%d blogeri au apreciat:
98450705