Întreruperea furnizării apei în Fălticeni: vineri, 22.09.2023, între orele 08:00 – 15:00, pentru realizarea unui branșament pe str. Ana Ipătescu. Vor fi afectaţi consumatorii de pe strada Ana Ipătescu (parțial), Muncii, Plt. Iordache. Unități: Magazin ”Roxana”.

Potrivit unei informări transmise de Prefectura Suceava, comisiile constituite pentru examinarea persoanelor care trebuie să susțină proba practică pentru categoriile și subcategoriile B, C, și D, se confruntă cu un număr mare de neprezăntări.

Doar luni, 23 mai, au fost 44 de candidați programați care nu s-au prezentat pentru susținerea  probei practice. Cifra este îngrijorătoare, dacă luăm în calcul că săptămâna trecută nu s-au prezentat la examen alți 67 de candidați.

”Văzând rezultatele activității de examinare desfășurate în ziua precedentă, am rămas neplăcut surprins de numărul mare al candidaților programați și neprezentați, 44, situația fiind cu atât mai neplăcută dacă ne raportăm la cei 67 candidați absenți pe parcursul întregii săptămâni care a trecut.

Fac din nou apel atât la candidați, cât și la reprezentanții școlilor de șoferi, să manifeste responsabilitate și totală disponibilitate, astfel încât să fie posibilă examinarea în următoarea perioadă a unui număr cât mai mare de persoane.

Detașarea unui număr atât de mare de examinatori care să vină în sprijinul celor de la serviciul comunitar de permise din Suceava este o măsură excepțională adoptată de conducerea Ministerului Afacerilor Interne.

Dar, fiind o măsură cu caracter excepțional, nu știm dacă, sau când se va repeta. Prin urmare, suntem în fața unei oportunități și solicit tuturor factorilor implicați să nu o irosească”, a declarat prefectul Alexandru Moldovan.

Iată cum se prezenta activitatea de examinare pentru ziua de luni, 23 mai:

Categoriile B, BE:

  •  Persoane programate total: 158 (Examinați 123, Admiși 88, Respinși 35, Neprezentați 35);

✅ Promovabilitate: 71,54%

Categoriile C, CE:

  • Persoane programate total:  20 (Examinați 14, Admiși 13, Respinși 1, Neprezentați 6);

✅ Promovabilitate: 92,85%

Categoriile D, DE:

  • Persoane programate total:  4 (Examinați 1, Admiși 1, Respinși 0, Neprezentați 3);

✅ Promovabilitate: 100%

Urmare a analizei susținute împreună cu conducerea S.P.C.R.P.C.Î.V. Suceava, prefectul Alexandru Moldovan a dispus o serie de măsuri menite a îmbunătăți situația existentă din punct de vedere al asigurării resursei umane:

  • Trei agenți de poliție, care în prezent desfășoară activități pe linie de înmatriculări, vor urma procedurile în vederea reînoirii atestatului de examinator, astfel încât să poată desfășura, la nevoie, activități în cadrul comisiilor de examinare la proba practică;
  • Demararea procedurii de ocupare a unei funcții vacante de ofițer în cadrul structurii Compartimentului Înmatriculare Evidență Vehicule Rutiere.

About Author

By B.P.

%d blogeri au apreciat: