Furnizarea apei este întreruptă luni, 13.11.2023, între orele 08:30 - 15:00, pentru remedierea unei defecțiuni pe strada Nufărului. Străzi afectate: Horticolei (parțial), Spicului, Nufărului, Doboșari.

La sfârşitul săptămânii recent încheiate avut loc a X-a ediţia a competiţiei Braşov Maraton, în cadrul concursului de alergare montană „Circuitul Carpaţilor”.

Concursul, organizat în perioada 3 – 5 iunie, a atras numeroşi participanţi de diferite vârste, din România şi din străinătate.

În funcţie de gradul de dificultate, a distanţelor şi a pregătirii individuale, cei peste 700 de concurenţi au alergat pe trasee de maraton, semimaraton, cros, cros-ul copiilor, cursa family şi cursa persoanelor cu abilităţi speciale.  

Între concurenţi s-au aflat şi fălticeneni, care au ajuns să facă parte din această uimitoare competiţie.

Sorinel Oniceanu a participant la proba de maraton, cu un timp 5h 15 min. El a ocupat locul 34 la general (din 116 participanţi) şi locul 5 la categorie sa de vârstă.

Dorin Moldoveanu a participant la proba de semi-maraton, pe care aparcurs-o în 2h 33 min. Acest timp i-a adus clasarea pe locul 31 la general (din 289 de participanţi) , respectiv locul 3 la categoria de vârstă.

Radu Doroftei a încheiat proba de cros în 1h 20 min. El s-a clasat pe locul 164 la general (din 314 concurenţi) şi locul 121 la categoria de vârstă.

Cei trei fălticeneni ne-au declarat că sunt nerăbdători să participe şi la ediţia de anul viitor, şi se vor pregăti aşa cum trebuie cu speranta de a prinde unul din locurile de pe podium.

About Author

Descoperă mai multe la FĂLTICENI ONLINE

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura

Descoperă mai multe la FĂLTICENI ONLINE

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura