Home Sport Trei fălticeneni şi-au testat rezistenţa la Maratonul Braşovului

Trei fălticeneni şi-au testat rezistenţa la Maratonul Braşovului

by A.S.
0 comment

La sfârşitul săptămânii recent încheiate avut loc a X-a ediţia a competiţiei Braşov Maraton, în cadrul concursului de alergare montană „Circuitul Carpaţilor”.

Concursul, organizat în perioada 3 – 5 iunie, a atras numeroşi participanţi de diferite vârste, din România şi din străinătate.

În funcţie de gradul de dificultate, a distanţelor şi a pregătirii individuale, cei peste 700 de concurenţi au alergat pe trasee de maraton, semimaraton, cros, cros-ul copiilor, cursa family şi cursa persoanelor cu abilităţi speciale.  

Între concurenţi s-au aflat şi fălticeneni, care au ajuns să facă parte din această uimitoare competiţie.

Sorinel Oniceanu a participant la proba de maraton, cu un timp 5h 15 min. El a ocupat locul 34 la general (din 116 participanţi) şi locul 5 la categorie sa de vârstă.

Dorin Moldoveanu a participant la proba de semi-maraton, pe care aparcurs-o în 2h 33 min. Acest timp i-a adus clasarea pe locul 31 la general (din 289 de participanţi) , respectiv locul 3 la categoria de vârstă.

Radu Doroftei a încheiat proba de cros în 1h 20 min. El s-a clasat pe locul 164 la general (din 314 concurenţi) şi locul 121 la categoria de vârstă.

Cei trei fălticeneni ne-au declarat că sunt nerăbdători să participe şi la ediţia de anul viitor, şi se vor pregăti aşa cum trebuie cu speranta de a prinde unul din locurile de pe podium.

You may also like

Fălticeni Online

Știri locale, regionale și naționale. Evenimente culturale și sportive. Foto și video reportaje.

Proiect editorial personal şi independent.

Rulează videoul

Ultimele postări

@2022 – All Right Reserved. Fălticeni Online

%d blogeri au apreciat:
98450705