Furnizarea apei este întreruptă luni, 13.11.2023, între orele 08:30 - 15:00, pentru remedierea unei defecțiuni pe strada Nufărului. Străzi afectate: Horticolei (parțial), Spicului, Nufărului, Doboșari.

De Ziua Învățătorului, cadrele didactice de la Clubul Copiilor Fălticeni, elevii care frecventează cercurile cu profil cultural-artistic, cât și cu caracter sportiv și tehnico-științific ce funcționează în instituția noastră școlară și nu în ultimul rând părinții acestor copii țin în mod deosebit să mulțumească Clubului Rotary Fălticeni că ne sprijină și ne susține activitatea, așa după cum este și motto-ul care îl ghidează în tot ceea ce face pentru orașul nostru.

De curând, Rotary Club Fălticeni a premiat-o pe eleva Pinticaru Andreea care frecventează Cercul de Geologie-Ecologie, coordonat de prof. dr. Porof Marcel, datorită rezultatelor deosebite obținute de aceasta în acest an școlar, îndeosebi la Olimpiada de Geografie, faza națională, obținând un frumos Premiu III.

Orele de studiu petrecute la Clubul Copiilor Fălticeni au fost răsplătite de Rotary Club ca urmare a parteneriatului semnat cu unitatea școlară menționată, sub deviza Împreună susținem performanța, cu suma de 2500 lei.

Pinticaru Andreea, elevă în clasa a XI-a, a avut bucuria de a se întâlni cu domnul Popa Constantin, fost elev al Clubului Copiilor Fălticeni, medaliat cu aur, argint și bronz la faza internațională a Olimpiadei de Geografie, pregătit fiind tot de prof. dr. Porof Marcel, director al instituției noastre școlare.

În același context, se cuvine a aduce mulțumiri Clubului Rotary Fălticeni care a dorit să facă o bucurie elevilor noștri de ziua lor, 1 Iunie, oferindu-le tuturor ciocolată. Mulțumiri oamenilor inimoși și copiilor cu performanță!

About Author