Home Sport CSS “Nicu Gane” Fălticeni a obținut patru medalii la Campionatul Național de Atletism de la Craiova. Ioana Răuțu este campioană națională la 1500 de metri

CSS “Nicu Gane” Fălticeni a obținut patru medalii la Campionatul Național de Atletism de la Craiova. Ioana Răuțu este campioană națională la 1500 de metri

by A.S.
0 comment

Stadionul de atletism din Craiova a găzduit la sfârșitul săptămânii trecute, 11-12 iunie 2022, faza finală a Campionatului Național de Copii 1 si 2 finală.

Competiția, organizată de Federația Română de Atletism, a avut parte de o prezență numeroasă, circa 1000 de atleți din toată țara.

După rezultatele foarte bune din etapa regională, sportivele din echipa Clubului Sportiv Școlar “Nicu Gane” Fălticeni, pregătite de profesorul antrenor Alin Findanis, au confirmat și la Craiova forma bună din acest sezon competițional.

În palmaresul clubului fălticenean au ajuns 4 medalii, inclusiv titlul de Campioană Națională obținut de talentata atletă Ioana Răuțu.

“Locație nouă și impresionantă, bază sportivă deosebită. Atletele de la CSS Nicu Gane Fălticeni au reușit obținerea a 3 medalii și un titlu de Campion Național (Ioana Răutu). După o sâmbătă timidă și chinuită, ziua de duminică a adus mari satisfacții delegației de atlete de la Fălticeni, 3 medalii cucerite. Felicitări sportivelor, mulțumim celor care ne sprijină (părinți, conducerea Nicu Gane, Clubul Copiilor Fălticeni, Primăria Fălticeni)”, a precizat profesorul – antrenor Alin Findanis.

Medaliile au fost obținute de: Ioana Răuțu – medalie de aur, Campioană Națională la 1500 metri, copii 2; Oanea Ștefania – medalii de argint la 800 metri și 1500 metri, copii1,Vamanu Roxana – medalie de bronz la 1500 metri, copii1.

You may also like

Fălticeni Online

Știri locale, regionale și naționale. Evenimente culturale și sportive. Foto și video reportaje.

Proiect editorial personal şi independent.

Rulează videoul

Ultimele postări

@2022 – All Right Reserved. Fălticeni Online

%d blogeri au apreciat:
98450705