Întreruperea furnizării apei în Fălticeni: vineri, 22.09.2023, între orele 08:00 – 15:00, pentru realizarea unui branșament pe str. Ana Ipătescu. Vor fi afectaţi consumatorii de pe strada Ana Ipătescu (parțial), Muncii, Plt. Iordache. Unități: Magazin ”Roxana”.

Federația Română de Box organizează în această săptămână, 20-27 iunie, turneul internațional de box “Gheorgheni Open”.

Sunt prezenți la Gheorgheni circa 170 de sportivi din 12 țări: Austria, Azerbaidjan, Bulgaria, Croația, Cipru, Israel, Letonia, Grecia, Ungaria, Moldova, România și Ucraina.

Din delegația României fac parte și doi tineri pugiliști pregătiți la ACS Șomuz Fălticeni, de antrenorul emerit Vasile Nistor și instructorul Cristinel Onofrei.

Alături de Iulian Buletică, recent câștigător al Cupei României Cadeți la categoria 52 kg, în zilele premergătoare competiției a primit convocarea pentru turneul de la Gheorgheni și Marina Apetroae, sportivă medaliată cu argint la Cupa României Cadete (categoria 51 kg.). Cei doi sunt însoțiți la această competiție de antrenorul Vasile Nistor.

Turneul internațional de la Gheorgheni constituie criteriul decisiv de alcătuire a lotului care va reprezenta România la Campionatele Europene de Cadeți.

Cei doi pugiliști de la Șomuz Fălticeni vor intra în competiție joi, 23 iunie, direct în semifinale, având așadar asigurate medaliile de bronz.

Iulian Buletică va întâlni un sportiv din Ungaria, iar Marina Apetroae va boxa cu o fată din Ucraina.

Prezența la Gheorghieni a celor doi sportivi, alături de antrenorul Vasile Nistor, este posibilă grație sprijinului financiar al unor societăți din Fălticeni: IRISTAR, ALEVIA, ALMA CLINIC, ROYAL, SIMOS ȘI NOTAR APOSTOL.

About Author

By B.P.

%d blogeri au apreciat: