Întreruperea furnizării apei în Fălticeni: Vineri, 29 septembrie 2023, între orele 08:00 – 15:00, pentru remedierea unor defecțiuni pe str. Pleșești Gane.

Doi dintre talentații pugiliști ai secției de box Șomuz Fălticeni, antrenați de antrenorul emerit Vasile Nistor și instructorul Cristinel Onofrei, se pregătesc intens pentru participarea la două competiții internaționale, programate în luna august.

Iulian Buletică (categoria 52 kilograme) a fost convocat în lotul României, care va participa la Campionatul European de Box pentru Cadeți. Competiția va avea loc în Turcia, la Trabzon, în perioada 10-20 august 2022. Sportivul fălticenean se află de la începutul lunii august în cantonamentul naționalei, în localitatea Cornu (Prahova), sub comanda antrenorului Titi Tudor.

Răzvan Ciobanu va reprezenta secția de box Șomuz Fălticeni la Turneul Internațional de Box “Centura Moldovei”. Concursul va fi organizat de Federația Română de Box, la Iași, în perioada 22-28 august 2022. Elevul antrenorului Vasile Nistor va boxa la categoria 80 de kilograme – Tineret.

About Author

By B.P.

%d blogeri au apreciat: