Home Sport Pugiliștii de la Șomuz Fălticeni se pregătesc pentru două competiții internaționale: Campionatul European din Turcia și Centura Moldovei

Pugiliștii de la Șomuz Fălticeni se pregătesc pentru două competiții internaționale: Campionatul European din Turcia și Centura Moldovei

by A.S.
0 comment

Doi dintre talentații pugiliști ai secției de box Șomuz Fălticeni, antrenați de antrenorul emerit Vasile Nistor și instructorul Cristinel Onofrei, se pregătesc intens pentru participarea la două competiții internaționale, programate în luna august.

Iulian Buletică (categoria 52 kilograme) a fost convocat în lotul României, care va participa la Campionatul European de Box pentru Cadeți. Competiția va avea loc în Turcia, la Trabzon, în perioada 10-20 august 2022. Sportivul fălticenean se află de la începutul lunii august în cantonamentul naționalei, în localitatea Cornu (Prahova), sub comanda antrenorului Titi Tudor.

Răzvan Ciobanu va reprezenta secția de box Șomuz Fălticeni la Turneul Internațional de Box “Centura Moldovei”. Concursul va fi organizat de Federația Română de Box, la Iași, în perioada 22-28 august 2022. Elevul antrenorului Vasile Nistor va boxa la categoria 80 de kilograme – Tineret.

You may also like

Fălticeni Online

Știri locale, regionale și naționale. Evenimente culturale și sportive. Foto și video reportaje.

Proiect editorial personal şi independent.

Rulează videoul

Ultimele postări

@2022 – All Right Reserved. Fălticeni Online

%d blogeri au apreciat:
98450705