Home Local Fălticeneni găsiți căzuți pe stradă. Un bărbat a murit iar altul a fost transportat la spital în stare gravă

Fălticeneni găsiți căzuți pe stradă. Un bărbat a murit iar altul a fost transportat la spital în stare gravă

by A.S.
0 comment

În ultimele 24 de ore, echipajele Substației de Ambulanță Fălticeni au intervenit în două situații în care persoane în vârstă au fost găsite căzute pe stradă.

Ambele cazuri au fost localizate în zona cartierului 2 Grăniceri.

În seara zilei de vineri, ora 17.45, în zona Blocului 25, echipajul unei ambulanțe, însoțit de medic, a intervenit în cazul unui bărbat în vârstă de 68 de ani, găsit inconștient. Din păcate, în cazul său a fost constatat decesul. Cu puțin timp înainte de a fi găsit fără suflare, un vecin a relatat că a vorbit cu bărbatul în parcarea blocului. Trupul bărbatului a fost transportat la morga Spitalului din Fălticeni pentru efectuarea autopsiei care urmează să stabilească cauza decesului.

În după-amiaza zilei de sâmbătă, 13 august, un nou caz de persoană căzută pe stradă a fost semnalat în parcarea din zona Oiaga.

Echipajul ambulanței a găsit la fața locului un bărbat, în vârstă de 87 de ani, inconștient. Bătrânul a fost transportat la Compartimentul Primiri Urgențe al Spitalului Municipal Fălticeni. Cel mai probabil bărbatul a suferit un accident vascular cerebral.

You may also like

Fălticeni Online

Știri locale, regionale și naționale. Evenimente culturale și sportive. Foto și video reportaje.

Proiect editorial personal şi independent.

Rulează videoul

Ultimele postări

@2022 – All Right Reserved. Fălticeni Online

%d blogeri au apreciat:
98450705