Home FITT Birlic 2022 FITT BIRLIC: Spectacolul pentru copii “Cu Cenuşăreasa la bal”

FITT BIRLIC: Spectacolul pentru copii “Cu Cenuşăreasa la bal”

by A.S.
0 comment

Asociatia Falticeni Cultural vă invită marți 23 august 2022, ora 12.00, la spectacolul pentru copii „Cenușăreasa”al Ateneului Național din Iași – regia Toma Hogea.

Este un spectacol pentru toate vârstele, pornind de la adaptarea scenică, care respectă întru totul povestea clasică dar, transpusă scenic într-o viziune regizorală/ scenografică modernă. Orice spectacol presupune o nouă provocare pentru fiece artist, este momentul de întânire/ descoperire a actorilor cu personajele noi, care însuflețite cu har si plăcerea jocului, oferă lumină, bucurie si zâmbete pe chipul fiecărui spectator.

Titlul „CENUȘĂREASA” ne dezvăluie, deja, atmosfera spectacolului dar, totodată, invită publicul, de toate vârstele, de-a fi părtași la seara de bal, unde surprizele vor face tot deliciul. O muzică de foarte bună calitate, cu umor, cu momente lirice, semnată de compozitorul Tibor Cári, va întregi atmosfera și va crea aura necesară, specifică unei seri de bal.

Un spectacol colorat, cu un decor original și rafinat, semnat de scenografa Axenti Marfa, cu costume deosebit de inventive, cu stil, purtând semnătura scenografei Alina Dincă Pușcașu, completează/ aprofundează gândul regizoral, de a aduce la rampă un spectacol inventiv și modern.

Balul nu ar fi posibil fără participarea actorilor, o trupă profesionistă, dezinvoltă, cu posibilități multiple de exprimare scenică, cu talent și, nu în ultimul rând, plăcerea și bucuria absolută a jocului…!

Distribuție:
Cenușăreasa – Mălina Balcan
Zâna – Erica Moldovan
Majordomul – Gelu Ciobotaru
Regele – Codrin Dănilă
Prințul – Dumitru Florescu
Mama vitregă – Alexandra Paftală
Sora vitregă – Mariana Dumitrache
Sora vitregă – Ioana Aciobăniței
Tunarul – Florin Gorgos

Spectacolul are loc pe scena din curtea Colegiului Vasile Lovinescu din Fălticeni, în cadrul celei de-a XII-a ediții a Festivalului Internațional de Teatru pentru tineret GR. V. Birlic organizat de Asociatia Falticeni Cultural.

Intrarea este libera.

You may also like

Fălticeni Online

Știri locale, regionale și naționale. Evenimente culturale și sportive. Foto și video reportaje.

Proiect editorial personal şi independent.

Rulează videoul

Ultimele postări

@2022 – All Right Reserved. Fălticeni Online

%d blogeri au apreciat:
98450705