Home FITT Birlic 2022 FITT BIRLIC: Spectacol pentru copii – Capra cu trei iezi

FITT BIRLIC: Spectacol pentru copii – Capra cu trei iezi

by A.S.
0 comment

Asociaţia Fălticeni Cultural vă invită miercuri, 24 august 2022, ora 12.00, la spectacolul de teatru pentru copii „Capra cu trei iezi” al Ateneului National din Iasi, regia Erica Moldovan și Dumitru Florescu!

Ce cadou mai frumos le puteam oferi micilor spectatori, decât o poveste românească ce a marcat copilăria fiecaruia dintre noi, scrisă de maestrul poveștilor, Ion Creangă?

„Capra cu trei iezi”, într-o versiune adaptată vremurilor în care trăim, îmblânzită pe alocuri pentru a șlefui imaginile dure, dar păstrând intactă esența literară, se adaugă portofoliului de spectacole pentru cei mici în urma unui efort de echipă a tuturor departamentelor Ateneului Național.

Indiferent de vârstă, sperăm să vă lăsați pe mâna actorilor muncitori și talentați care vă vor conduce cu har prin universul personajelor lui Creangă.

Spectacolul are loc pe scena din curtea Colegiului Vasile Lovinescu din Fălticeni, în cadrul celei de-a XII-a ediții a Festivalului Internațional de Teatru pentru tineret GR. V. Birlic organizat de Asociatia Falticeni Cultural.

Intrarea este liberă.

You may also like

Fălticeni Online

Știri locale, regionale și naționale. Evenimente culturale și sportive. Foto și video reportaje.

Proiect editorial personal şi independent.

Rulează videoul

Ultimele postări

@2022 – All Right Reserved. Fălticeni Online

%d blogeri au apreciat:
98450705