Home FITT Birlic 2022 FITT BIRLIC: Invitaţie la spectacolele de vineri “Perfect necunoscuţi” şi “Ce vrăji a mai făcut soţia mea?”

FITT BIRLIC: Invitaţie la spectacolele de vineri “Perfect necunoscuţi” şi “Ce vrăji a mai făcut soţia mea?”

by A.S.
0 comment

Vineri, 26 august 2022, ora 18.30, spectacolul Teatrului Tudor Vianu din Giurgiu:

”Ce vrăji a mai făcut soția mea?”

,,Ce vrăji a mai făcut soția mea”, în regia lui Mihai Panaitescu, este o comedie bulevardieră, un spectacol spumos ce prezintă povestea nonconformistă a unui cuplu nebun și a unor personaje care , din întâmplare sau planificat, se trezesc părtașe nebuniei celor doi soți. Spectacolul durează 50 de minute, insă intensitatea cu care se desfășoară acțiunile îi va purta pe cei din public într-o lume neașteptată, hilară, atemporală. Personajele sunt complexe, colorate la propriu și la figurat, însă însușirile tipic umane sunt nelipsite, ceea ce va ajuta publicul să empatizeze cu poveștile lor.

Spectacolul are loc la Centrul Cultural Birlic din Fălticeni, în cadrul celei de-a XII-a ediții a Festivalului Internațional de Teatru pentru tineret GR. V. Birlic organizat de Asociatia Falticeni Cultural.
Intrarea este libera.

Vineri, 26 august 2022, ora 16.00, spectacolul de licență al anului III actorie, Facultatea de Teatru din Iași, ”Perfect necunoscuți”.

Șapte prieteni se reunesc la o cină. Aceștia se decid să împartă între ei conținutul fiecărui mesaj, e-mail, apel telefonic pe care îl primesc, plus multe alte secrete…

Distribuție:

Alexandra Antal- Bianca
Bianca Ciubotariu- Eva
Andrei Emilian- Rocco
Alexandru Maxim- Cosimo
Nicola Zaharia- Sofia
Andrei Simion- Peppe
Alin Voicu- Lele
Andreea Nechita- Carlotta

Coordonator: prof. univ. dr. Octavian Jighirgiu
Light design: Andrei Emilian
Sound design: Mihai Cornea
Video design: Andrei Cozlac

Spectacolul are loc la Sala Draga Olteanu Matei din Fălticeni, în cadrul celei de-a XII-a ediții a Festivalului Internațional de Teatru pentru tineret GR. V. Birlic organizat de Asociatia Falticeni Cultural.

Asociaţia Fălticeni Cultual vă invită la spectacolul pentru copii al Teatrului Guguță din Chișinău „Puișorul Cu-cu-liță”.
Vineri 26 august 2022, ora 22.

Autorul textului: Aurica Plăcintă
Regia spectacolului: Victor Ștefaniuc
Scenografia spectacolului : Galina Molotov
Muzica spectacolului: Selectată
Distribuţia : Zmuncilă Lucia, Stăvilă Ana, Săli Alexandru, Popa Iurie
Durata spectacolului: 40 min.

Spectacol verbal/non verbal : verbal
Categoria de vârstă pentru care aderenţa spectatorilor este maximă: 2+

Scurtă prezentare a spectacolului :
Spectacolul este axat pe ideea dragostei dintre părinţi şi copii. Toate fiinţele din lume trebuie să aibă un cuibuşor familial, plin de căldură şi dragoste, dar, din păcate, în zilele noastre, nu orişicare se bucură de acest noroc. Puişorul Cuculiţă (un pui de cuc), este singur în pădure şi nu-şi cunoaşte părinţii. El nu ştie nimic, nu are cine să-l înveţe să citească sau să adune şi să scadă cifre. Dar pădurea e generoasă, mai generoasă decât societatea umană, astfel încât până la urmă toate vietăţile îi sar în ajutor lui Cuculiţă, învăţându-l regulile vieţii, construindu-i chiar şi un cuibuşor al lui.
Ideea spectacolului – cunoaşterea drepturilor noastre, mai cu seamă – a copiilor.

Spectacolul are loc la Scena din Curtea interioară a Colegiului ”Vasile Lovinescu”, Fălticeni, în cadrul celei de-a XII-a ediții a Festivalului Internațional de Teatru pentru tineret GR. V. Birlic organizat de Asociatia Falticeni Cultural.
Intrarea este libera.

You may also like

Fălticeni Online

Știri locale, regionale și naționale. Evenimente culturale și sportive. Foto și video reportaje.

Proiect editorial personal şi independent.

Rulează videoul

Ultimele postări

@2022 – All Right Reserved. Fălticeni Online

%d blogeri au apreciat:
98450705