Home ACTUALITATERegional Tineri depistaţi conducând autoturisme deşi nu deţin permise de conducere

Tineri depistaţi conducând autoturisme deşi nu deţin permise de conducere

by A.S.
0 comment

Doi tineri din zona Fălticeni s-au ales cu dosare penale după ce au fost depitaţi conducând autovehicule chiar dacă nu deţin permise de conducere

Luni, 12 septembrie 2022, la ora 20.55, o patrulă din cadrul Secției 1 Poliție Rurală Vadu Moldovei a oprit pentru control pe raza comunei Fântâna Mare, autoturismul condus de către o femeie de 20 ani.

În urma verificărilor efectuate de polițiști în bazele de date, s-a constatat faptul că, femeia de 20 de ani nu posedă permis de conducere.

O seară mai târziu, pe 13 deptembrie, ora 20.15, o patrulă din cadrul Secției 12 Poliție Rurală  Preutești a oprit pe raza comunei Vulturești, autoturismul condus de un localnic de 23 de ani.

În urma verificărilor efectuate de polițiști în bazele de date, s-a constatat faptul că bărbatul de 23 de ani nu posedă permis de conducere, iar autoturismul condus de acesta are atât inspecția tehnică periodică expirată cât și polița RCA, fiind sancționat contravențional conform OUG 195/2002.

Conducătorul auto a fost testat de polițiști cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,17 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost sancționat contreavențional.

You may also like

Fălticeni Online

Știri locale, regionale și naționale. Evenimente culturale și sportive. Foto și video reportaje.

Proiect editorial personal şi independent.

Rulează videoul

Ultimele postări

@2022 – All Right Reserved. Fălticeni Online

%d blogeri au apreciat:
98450705