Home ACTUALITATERegional Două transporturi de material lemnos confiscate în urma unor controale în trafic la Vadu Moldovei

Două transporturi de material lemnos confiscate în urma unor controale în trafic la Vadu Moldovei

by A.S.
0 comment

Miercuri, 14 septembrie 2022 ora 22:40, o patrulă din cadrul Secției 1 Poliție Rurală Vadu Moldovei a oprit pentru control pe raza localității, autoutilitara condusă de un bărbat, care transporta material lemnos.

Întrucât conducătorul auto nu a putut prezenta documentele de proveniență pentru materialul lemnos transportat, polițiștii au cerut sprijinul specialiștilor silvici, care în urma inventarierii au stabilit că bărbatul transporta cantitatea de 5,6258 mc cherestea de esență molid.

Conducătorul auto a fost sancționat contravențional, iar materialul lemnos în valoare de 4.894,44 lei a fost confiscat și predat în custodie Ocolului Silvic Fălticeni.

            Câteva ore mai târziu, ora 02:10, pe raza aceleiași localități, o patrulă din cadrul Secției 1 Poliție Rurală Vadu Moldovei a oprit pentru control o autoutilitară condusă de un bărbat care transporta conform avizului de însoțire cantitatea de 6,1173 mc material lemnos.

Întrucât existau suspiciuni cu privire la cantitatea reală de material lemnos transportat, polițiștii au cerut sprijinul specialiștilor silvici, care în urma inventarierii au stabilit faptul că, bărbatul transporta cantitatea de 8,594 mc cherestea tivită de esență molid, cu 2,4767 mc în plus față de cantitatea din documentul de transport.

Conducătorul auto a fost sancționat contravențional pentru încălcarea prevederilor Legii 171/2010, iar materialul lemnos în valoare de 2.154,729 lei a fost confiscat și predat în custodie Ocolului Silvic Fălticeni.

You may also like

Fălticeni Online

Știri locale, regionale și naționale. Evenimente culturale și sportive. Foto și video reportaje.

Proiect editorial personal şi independent.

Rulează videoul

Ultimele postări

@2022 – All Right Reserved. Fălticeni Online

%d blogeri au apreciat:
98450705