Home Cultură Aproape 2.500 de oameni au fost prezenți la Festivalul “Film în Sat“ în Dolhasca

Aproape 2.500 de oameni au fost prezenți la Festivalul “Film în Sat“ în Dolhasca

by A.S.
0 comment

Festivalul de Artă “Film în Sat“, organizat în premieră la Dolhasca, în luna septembrie, s-a bucurat de prezenţa a circa 2500 de persoane în cele trei zile ale evenimentului.

„Asta ne face să fim mândri, pentru că, într-un timp atât de scurt am reușit să aducem laolaltă atâtea persoane, dar ne impulsionează și să ducem mai departe proiectul de suflet al actorului Cuzin Toma, organizat de Asociația “Cuzin Toma – Dacă eu pot, poți și tu”. Numărul mare de oameni veniți la festival ne-a demonstrat că publicul e dornic de artă, în toate formele ei, și de cinematografia românească.” Din 2023, Festivalul „Film în Sat” va fi extins la nivel naţional. Sunt stabilite deja 7 locaţii pentru ediţiile viitoare, dar şi un parneteriat cu UNATC.

„Gala de absolvire a UNATC va avea loc în cadrul festivalului Film în Sat, iar viitorii actori și regizori vor putea fi implicați direct în proiect. Totodată, vom păstra conceptul de bază și, la fiecare eveniment, vom avea ca invitați regizori și unii dintre actorii care au jucat în proiecțiile românești pe care le oferim publicului.
Suntem încă la început de drum, dar vrem să creștem repede, motiv pentru care am fi onorați să avem nevoie de susținerea voastră fie ca promovare, fie ca sponsori ai acestui conceput unic, în România.”,ne-au transmis organizatorii Festivalului „Film în Sat”.

You may also like

Fălticeni Online

Știri locale, regionale și naționale. Evenimente culturale și sportive. Foto și video reportaje.

Proiect editorial personal şi independent.

Rulează videoul

Ultimele postări

@2022 – All Right Reserved. Fălticeni Online

%d blogeri au apreciat:
98450705