Home ACTUALITATE Program prelungit pentru susţinerea examenului auto la Suceava în zilele de 15 şi 16 octombrie

Program prelungit pentru susţinerea examenului auto la Suceava în zilele de 15 şi 16 octombrie

Intervalul dintre susținerea probei teoretice și a celei practice este de circa 100 de zile.

by Fălticeni Online
0 comment

În zilele de 15 și 16 octombrie 2022, Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor Suceava va desfăşura activități de lucrul cu publicul în ceea ce privește examinarea candidaților la proba practică în vederea obținerii permisului de conducere auto.

Prelungirea programului a fost aprobată de prefectul Alexandru Moldovan, se arată într-un comunicat de presă al Instituţiei Prefectului.

Comisiile de examinare alcătuite din lucrători din cadrul Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor Vaslui (9 examinatori), respectiv Suceava (3 examinatori) vor susține examinarea pentru categoriile și subcategoriile A, B, C, CE și D, creîndu-se astfel posibilitatea ca în cele două zile să fie examinați circa 200 de candidați.

În cadrul eforturilor care se fac în vederea reducerii intervalului de timp scurs între susținerea probei teoretice, respectiv a celei practice, ca urmare a demersurilor întreprinse de prefectul județului activitatea S.P.C.R.P.C.I.V. Suceava beneficiază/a beneficiat de sprijin din partea a trei servicii similare din țară: Botoșani, printr-un examinator atestat pentru categoriile B, C și CE (pentru perioada 3-28 octombrie 2022) Mureș și Vaslui. Prezența examinatorului de la S.P.C.R.P.C.I.V. Mureș, atestat la toate categoriile, ce a desfășurat activitate în perioada 26-30 septembrie, a permis examinarea la categoria A a unui număr de 75 candidați, din care 74 au fost declarați admiși.

Candidații programați în sesiunea suplimentară în vederea susținerii probei practice vor fi anunțați prin intermediul reprezentanților școlilor de șoferi.

La acest moment, pentru județul Suceava, intervalul dintre susținerea probei teoretice și a celei practice este de circa 100 de zile.

You may also like

Fălticeni Online

Știri locale, regionale și naționale. Evenimente culturale și sportive. Foto și video reportaje.

Rulează videoul

Ultimele postări

@2022 – All Right Reserved. Fălticeni Online

%d blogeri au apreciat:
98450705