Întreruperea furnizării apei în Fălticeni: Vineri, 29 septembrie 2023, între orele 08:00 – 15:00, pentru remedierea unor defecțiuni pe str. Pleșești Gane.

Sâmbătă, 8 octombrie, ora 11:10,  polițiștii din cadrul Secției Poliție Rurală 1 Vadu Moldovei, în timpul activităților de patrulare pe raza de competență,  au depistat și oprit o autoutilitară  care transporta material lemnos.

Șoferului i s-a solicitat să prezinte documentele de însoțire a transportului. Conducătorul auto a precizat faptul că nu are documente și în continuare s-a verificat prin aplicația sumal.control legalitatea transportului. Cu această ocazia s-a stabilit faptul că transportul depistat este fără proveniență legală.

S-a solicitat sprijinul Ocolului Silvic Râșca, lucrătorii silvici procedând la inventarierea materialului lemnos din autoutilitară, stabilindu-se faptul că în autoutilitară se află cantitatea totală de 2,9106 metri cubi de lemn foc molid.

Polițiștii au dispus sancționarea contravențională a șoferului, iar complementar s-a dispus confiscarea  fizică materialului lemnos, în valoare de 355,09 lei, care a fost predat în custodia Ocolului Silvic Râșca.

About Author

By B.P.

%d blogeri au apreciat: