Home ACTUALITATERegional Inconștiența la volan nu are limite de gen și vârstă

Inconștiența la volan nu are limite de gen și vârstă

Tânără șoferiță urmărită pe străzile Sucevei. Polițiștii i-au suspendat permisul de conducere pentru 570 de zile.

by A.S.
0 comment

În noaptea de sâmbătă spre duminică, 16 octombrie 2022, în jurul orei 00:25, un echipaj de poliție aflându-se în misiune de supraveghere și control a traficului rutier pe raza municipiului Suceava a efectuat semnal regulamentar de oprire unui autoturism care rula pe strada Nicolae Bălcescu.

Conducătorul autoturismului nu s-a conformat și a mărit viteza de deplasare, motiv pentru care imediat autospeciala de poliție a intrat în urmărirea acestuia cu utilizarea semnalelor acustice și luminoase.

Potrivit IPJ SUceava, “urmărirea s-a desfășurat pe mai multe străzi din municipiul Suceava. Conducatorul auto urmărit a săvârșit mai multe abateri la regimul rutier (depășirea regimului legal de viteză, depășiri interzise, circulație pe sensul opus, etc.).

Polițiștii s-au aflat în permanență în urmărirea și monitorizarea vehiculului asigurandu-se totodată sa nu fie pusă în pericol siguranța altor persoane sau participanți la trafic.

La identificarea momentului operativ oportun (respectiv ieșirea din municipiul Suceava, pe centura ocolitoare VOP), în condiții de siguranță s-a procedat la blocarea în trafic cu autospeciala de poliție a autoturismului urmărit.

La volanul autoturismului a fost identificată o tânără, în vârstă de 24 de ani, din comuna Voitinel, județul Suceava. Aceasta deține permis de conducere valabil și a fost testată cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ. În autoturism au mai fost identificați alți 4 pasageri.”

Pentru abaterile rutiere săvârșite, conducătoarea auto a fost sancționată contravențional cu sancțiuni în valoare de 7.105 lei.

Totodată, polițiștii au dispus reținerea permisului de conducere și suspendarea dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice pentru 570 de zile pentru neoprire la semnalul polițistului rutier, nerespectarea regimului legal de viteză, depășiri interzise, conducere pe sensul opus, conducere agresivă.

Polițiștii atrag totodata atenția cu privire la urmările pe care la pot genera astfel de comportamente în trafic, teribilismul la volan și nerespectarea legislației rutiere putând duce la adevărate tragedii.

You may also like

Fălticeni Online

Știri locale, regionale și naționale. Evenimente culturale și sportive. Foto și video reportaje.

Proiect editorial personal şi independent.

Rulează videoul

Ultimele postări

@2022 – All Right Reserved. Fălticeni Online

%d blogeri au apreciat:
98450705