Furnizarea apei este întreruptă luni, 13.11.2023, între orele 08:30 - 15:00, pentru remedierea unei defecțiuni pe strada Nufărului. Străzi afectate: Horticolei (parțial), Spicului, Nufărului, Doboșari.

La final de octombrie, Cenaclul literar „Nicolae Labiș” din Fălticeni a sărbătorit un an de activitate, printr-o ședință festivă care s-a bucurat de o audiență numeroasă, în Amfiteatrul Colegiului Național „Nicu Gane”.

Invitații au fost întâmpinați cu pâine și sare la sediul Cenaclului, care funcționează în Biblioteca „Nicolae Labiș”, apoi a fost vizitată expoziția de grafică a artistului plastic Mihai Pânzaru PIM, organizată în Holul de marmură, locul în care invitaților li s-au alăturat și oficialitățile (primarul Cătălin Coman, parlamentarii Mirela Adomnicăi și George Mîndruță, precum și subprefectul Cristian Șologon).

Moderatorul întâlnirii a fost profesorul Constantin Bulboacă.

GALERIE FOTO

În deschiderea ședinței, secretarul cenaclului, Alexandru Cojocariu, a făcut o prezentare a membrilor Cenaclului „Nicolae Labiș”, apoi președintele cencalului a prezentat cele patru cenacluri care au răspuns invitației de a veni la Fălticeni: Cenaclul transfrontalier „Mașina cu poeți” Suceava – Cernăuți, Cenaclul din Câmpulung Moldovenesc, Cenaclul de la Vama și Cenaclul „Erupții Dolheștene”.

Prin intervenții telefonice s-au adresat asistenței, la ceas aniversar, Margareta Labiș (sora poetului Nicolae Labiș) și pictorul Mihail Gavril.

Au urmat apoi intervențiile membrilor cenaclurilor invitate, care au alternat cu momente artistice deosebite susținute de cantautoarea Mihaela Popescu, Amalia Camelia, Ansamblul folcloric Străjerii din Dolheștii Mici, interpreta Gabriela Teișanu și Puiu Crețu de la Mălini.

Fălticeni Online vă prezintă un scurt rezumat video al evenimentului organizat duminică, 31 octombrie, material realizat cu ajutorul domnului Marinel Dănilă, care a surprins fotografic momentele importante ale ședinței festive.

About Author

Descoperă mai multe la FĂLTICENI ONLINE

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura

Descoperă mai multe la FĂLTICENI ONLINE

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura