Întreruperea furnizării apei în Fălticeni: vineri, 22.09.2023, între orele 08:00 – 15:00, pentru realizarea unui branșament pe str. Ana Ipătescu. Vor fi afectaţi consumatorii de pe strada Ana Ipătescu (parțial), Muncii, Plt. Iordache. Unități: Magazin ”Roxana”.

Secția de box a clubului Șomuz Fălticeni continuă lupta pentru medalii la Campionatul Național de Box pentru Juniori de la Brăila.

Delegația din Fălticeni și-a asigurat deja medalia de bronz prin singurul sportiv rămas în concurs. Este vorba despre Sebastian Boambă, care a obținut a treia victorie în competiție, la categoria 60 de kilograme. Sebi l-a învins cu decizie 5-0 pe reșițeanul Nicolas Bobean.

Vineri, 11 noiembrie, Sebastian Boambă va fi prezent în semifinale, unde îl va întâlni pe Arun Nicu Tudoroiu, un pugilist din Slatina care în acest an a participat la Campionatul European.

Din păcate, participarea în competiție a lui Liviu Ciobanu s-a încheiat în etapa sferturilor de finală a categoriei 52 de kilograme, fiind învins de Mario Claudiu Gheraliu de la Dinamo București.

De la Fălticeni, antrenorul lui Sebastian, maestrul emerit Vasile Nistor, are încredere că elevul său poate să producă o surpriză în fața adversarului din semifinale.

Sebastian Boambă alături de Alin Onofrei – student instructor

About Author

By B.P.

%d blogeri au apreciat: