Furnizarea apei este întreruptă luni, 13.11.2023, între orele 08:30 - 15:00, pentru remedierea unei defecțiuni pe strada Nufărului. Străzi afectate: Horticolei (parțial), Spicului, Nufărului, Doboșari.

La nivelul Inspectoratului de Poliție Județean Suceava s-au dispus măsuri pentru organizarea periodică în toate zonele județului a unor acțiuni care să ducă la creșterea gradului de siguranță a tinerilor și la prevenirea consumului de alcool și droguri în rândul tinerilor.

În ultima lună, polițiștii suceveni au dispus suspendarea activității pentru mai multe cluburi și localuri de pe raza județului Suceava.

Potrivit IPJ Suceava, au fost identificate în mod repetat încălcări ale legii în ceea ce privește vânzarea de tutun și alcool către minori dar și disfuncționalități pe linie economico-financiară.

O nouă acțiune pe linia prevenirii infracționalității stradale și a faptelor antisociale în zona cluburilor, barurilor și discotecilor s-a derulat în noaptea de 25/26 noiembrie, pe raza municipiului Suceava.

Pe lângă polițiștii Serviciului Ordine Publică, la acțiune au paricipat și polițiști din cadrul B.C.C.O. Suceava dar și polițiști din cadrul Serviciului Investigații Criminale, Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, polițiști de ordine publică din cadrul Poliției Municipiului Suceava, o grupă de luptători S.A.S. – IPJ Suceava și jandarmi din cadrul I.J.J. Suceava.

În cadrul acțiunii au fost legitimate peste 150 de persoane. Totodată au fost efectuate 86 de controale corporale asupra persoanelor legitimate în mediile de interes (proximitatea sau interiorul unor cluburi, baruri, săli de jocuri), fiind identificate 4 persoane care dețineau asupra lor substanțe susceptibile a face parte din categoria drogurilor de risc sau mare risc.

Substanțele și recipientele identificate au fost ridicate în vederea expertizării.

Unităților economice verificate l-au fost aplicate și 4 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 22.000 lei – 3 la Legea 333/2003, în valoare de 12.000 lei aplicate de polițiștii Serviciului Ordine Publică – IPJ Suceava (pentru nereguli privind asigurarea pazei obiectivelor) și  o sancțiune contravențională la O.G. 28/1999, în valoare de 10.000 lei, aplicată de polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice (pentru lipsa caselor de marcat).

Totodată, a fost confiscată numerar și suma de 700 lei, identificată la un agent economic.

About Author

ByB.P.