Home ACTUALITATE Peste 400 de conducători auto au fost testați cu aparatele etilotest și drugtest

Peste 400 de conducători auto au fost testați cu aparatele etilotest și drugtest

by A.S.
0 comment

La sfârșitul acestei săptămâni, peste 100 de polițiști suceveni au acționat pe drumurile publice, în special în interiorul localităților și în zona unităților de alimentație publică pentru prevenirea evenimentelor rutiere și identificarea celor care conduc vehicule sub influența alcoolului sau a substanțelor interzise.

În cadrul acțiunilor au fost utilizate și aparatele Druger DrugTest 5000 intrate în dotarea polițiștilor, fiind efectuate testări pentru identificarea șoferilor care consumă substanțe interzise.

În urma acțiunii desfășurate nu s-au înregistrat evenimente rutiere grave, fiind asigurat cadrul de normalitate și legalitate a circulației rutiere.

Polițiștii au reușit identificarea la timp a unor șoferi băuți, înainte de a produce tragedii în trafic.

În cadrul acțiunilor au fost testați cu aparatele etilotest și drugtest peste 400 de conducători auto și au fost identificați mai mulți șoferi care s-au urcat băuți la volan, în toate cazurile fiind întocmite dosare penale și dispunându-se suspendarea dreptului de a conduce.

Pentru oprirea unor șoferi băuți polițiștii au fost nevoiți să efectueze urmăriri și blocaje în trafic și chiar să utilizeze armamentul din dotare.

You may also like

Fălticeni Online

Știri locale, regionale și naționale. Evenimente culturale și sportive. Foto și video reportaje.

Proiect editorial personal şi independent.

Rulează videoul

Ultimele postări

@2022 – All Right Reserved. Fălticeni Online

%d blogeri au apreciat:
98450705