Home ACTUALITATERegional Tânăr din Bogdănești depistat la volan fără permis de conducere și având o alcoolemie de peste 1 la mie

Tânăr din Bogdănești depistat la volan fără permis de conducere și având o alcoolemie de peste 1 la mie

by A.S.
0 comment

În primele ore ale zilei de Sf. Andrei, polițiștii din cadrul Compartimentului Rutier al Poliției Municipiului Fălticeni, în timp ce desfășurau activități de control al traficului rutier pe Drumul Județean 209H, în afara localității Baia, în zona Peco-Baia, au oprit pentru control autoturismul condus de către un bărbat de 24 ani, din comuna Bogdănești.

Acesta emana halenă alcoolică și a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 1,28 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiindu-i recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii gradului de alcoolemie.

La momentul opririi în trafic șoferul a declarat că posedă permis de conducere eliberat de autoritățile dintr-un stat european, însă la sediul Poliției municipiului Fălticeni acesta a recunoscut că nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

S-a întocmit dosar penal privind infracțiunile de „conducere sub influența alcoolului” și „conducere fără permis de conducere”.

You may also like

Fălticeni Online

Știri locale, regionale și naționale. Evenimente culturale și sportive. Foto și video reportaje.

Proiect editorial personal şi independent.

Rulează videoul

Ultimele postări

@2022 – All Right Reserved. Fălticeni Online

%d blogeri au apreciat:
98450705