Furnizarea apei este întreruptă luni, 13.11.2023, între orele 08:30 - 15:00, pentru remedierea unei defecțiuni pe strada Nufărului. Străzi afectate: Horticolei (parțial), Spicului, Nufărului, Doboșari.

Un autoturism a  surprins și a accidentat grav două persoane care se deplasau pe suprafața de rulare a Drumului Național 2 (Suceava – Roman), pe raza localității Drăgușeni.

Un bărbat, în vârstă de 67 de ani, și-a pierdut viața, iar un alt bărbat, în vârstă de 38 de ani, a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale.

Traficul rutier a fost oprit pe ambele sensuri ale drumului pentru a le permite pompierilor militari să intervină.

Informațiile inițiale transmise de ISU Suceava.

Accident rutier pe raza localității Drăgușeni (DN2).

Doi pietoni au acroșați de un autovehicul. Una dintre persoane este conștientă, cu leziuni traumatice, iar cea de-a doua se află în stop cardio-respirator. Celei din urmă i se aplică manevre de resuscitare.

La fața locului Intervin pompierii militari de la Fălticeni cu o autospecială pentru descarcerare și două ambulanțe SMURD (B2 și TIM), cu sprijinul unui echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean Suceava.

Traficul rutier este blocat pe ambele sensuri de mers.

În ciuda eforturilor personalului medical și paramedical, persoana aflată în stop cardio-respirator (bărbat, 67 de ani) a fost declarată decedată la fața locului.

Cealaltă persoană (bărbat, 38 de ani) a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale.

Conducătorul autoturismului a fost monitorizat la fața locului și ulterior a refuzat transportul la spital.

About Author

ByB.P.