Centenar Eugen Dimitriu. Duminică, 1 octombrie 2023, ora 12.00, la Galeria Oamenilor de Seamă din Fălticeni.

Telefonul mobil îţi vine mereu în ajutor atunci când te plictiseşti sau când pur şi simplu vrei să ai parte de distracţie prin doar cateva click-uri. Atât timp cât ai o conexiune la internet şi un smartphone, plictiseala poate fi combătută imediat, prin intermediul unor aplicaţii foarte distractive pentru Android.

În cadrul acestui articol îţi voi prezenta o serie de aplicaţii interesante pentru Android, în cadrul cărora vei avea parte de distracţia mult dorită. Bineînţeles că majoritatea dintre programele pe care le vei găsi în continuare sunt disponibile şi pe platforma iOS, aşadar indiferent de tipul telefonului tău le vei putea accesa.

9gag

Una dintre cele mai vechi, dar în acelaşi timp şi cele mai distractive aplicaţii pentru Android este 9gag. Descărcată de milioane de utilizatori din întreaga lume, 9gag este un program în cadrul căruia vei găsi o mulţime de imagini şi videoclipuri amuzante, care te vor face să râzi cu gura până la urechi.

Practic 9gag este aplicaţia pe care vei găsi cele mai multe şi mai distractive meme-uri de pe internet, pe care le poţi împărtăşi cu prietenii tăi prin doar câteva click-uri. În plus, poţi deveni chiar şi tu un creator de conţinut şi să publici propriile postări pe 9gag, care pot ajunge virale în mediul online.

Tik Tok

În ziua de astăzi aplicaţia Tik Tok nu ar trebui să lipsească de pe niciun smartphone, deoarece este una dintre cele mai populare din întreaga lume. Dacă nu ştiai deja, în cadrul Tik Tok vei găsi filmuleţe scurte din orice categorie de interes – de la cele amuzante până la cele educative sau informaţionale, de exemplu.

De asemenea, pe Tik Tok sunt prezente şi cele mai cunoscute personalităţi, de la actori până la fotbalişti celebri, aşadar vei putea alege conturile pe care să le urmăreşti, îţi vei putea face prieteni şi chiar vei putea posta propriile videoclipuri.

MaxBet Pariuri

O bună idee de a te distra în mediul online este reprezentată acum şi de jocurile de noroc. Există o mulţime de aplicaţii pentru a juca la pariuri sportive sau păcănele, de exemplu, iar unul dintre cele mai apreciate programe de acest fel pentru Android este MaxBet Pariuri.

Prin intermediul acestei aplicaţii vei avea acces la o gamă variată de jocuri de noroc, acolo unde vei beneficia de distracţie la cele mai înalte cote. În plus, dacă eşti suficient de norocos, poţi chiar să ajungi să obţii câştiguri frumoase, ceea ce face totul şi mai interesant şi palpitant.

Memedroid

Unele dintre cele mai amuzante imagini pe care le vedem în ziua de astăzi pe internet sunt meme-urile. Cu siguranţă şi tu ai uneori idei de o glumă amuzantă, care asociată cu o anumită imagine poate stârni hohote de râs în rândul prietenilor tăi sau a altor utilizatori de pe internet.

Memedroid este o aplicaţie special creată pentru Android, cu ajutorul căreia vei putea realiza simplu şi rapid o mulţime de meme-uri amuzante. Tot ce trebuie să faci este să alegi o imagine din telefonul tău sau să apelezi la imaginile disponibile deja în cadrul aplicaţiei şi să adaugi un text amuzant peste ea, iar cu ceva inspiraţie poţi crea extrem de uşor un meme care să devina viral.

YouTube

Din lista aplicaţiilor distractive pentru Android nu are cum să lipsească nici YouTube, un program pe care foarte probabil în ziua de astăzi cu toţii îl avem pe telefonul nostru.

Pe YouTube vei găsi practic orice tip de videoclip îţi doreşti, iar dacă eşti în căutare de distracţie online poţi viziona aici show-uri de stand up comedy, vlog-uri amuzante, videoclipuri cu farse şi multe altele.

Ai aşadar distracţia la numai câteva click-uri distanţă, iar sugestiile generate de YouTube vor fi din ce în ce mai potrivite pentru tine pe măsură ce urmăreşti videoclipuri amuzante.

Voice Changer Fun

O aplicaţie distractivă pe care cu siguranţă o vei utiliza intens odată ce o vei descoperi este Voice Changer Fun. Aceasta îţi permite să înregistrezi mesaje vocale şi apoi să îţi schimbi vocea utilizând diferite efecte speciale.

Poţi astfel să transformi vocea ta normală într-o voce de fantomă, de robot, de extraterestru, de copil şi multe altele, iar ulterior poţi distribui creaţia ta prietenilor pe reţelele de socializare.

Stumble Guys

Stumble Guys este unul dintre cele mai descărcate jocuri pentru telefoanele cu Android, având peste 100 de milioane de descărcări şi recenzii foarte bune din partea utilizatorilor. Jocul adună laolaltă 32 de participanţi din întreaga lume, care realizează împreună diferite activităţi, de la meciuri de fotbal până la diferite curse. Distracţia este aşadar garantată, iar numărul mare de jucători face totul şi mai interesant.

Bineînţeles că pe lângă Stumble Guys vei descoperi în cadrul Google Play multe alte jocuri interesante, atât single player, cât şi multiplayer, dar şi jocuri ce pot fi accesate în mod offline, fără o conexiune la internet.

Totul ţine doar de preferinţele tale, fiindcă vei găsi de la jocuri de acţiune şi jocuri cu împuşcaturi, până la jocuri cu tematică sportivă sau de cultură generală.

În concluzie, după cum ai putut vedea, pentru utilizatorii de telefoane cu Android există o mulţime de aplicaţii gratuite şi distractive care pot fi instalate prin doar câteva click-uri. Practic în ziua de astăzi limita este doar imaginaţia ta, fiindcă vei găsi o aplicaţie pentru aproape orice activitate îţi trece prin cap.

Pe lângă aplicaţiile amintite mai sus, mai poţi încerca şi Dad Jokes (o aplicaţie cu colecţie de glume amuzante), YouCam Fun (filtre amuzante pentru a le aplica pe selfie-urile tale) sau Doublicat (modifici cele mai populare meme-uri de pe internet punând faţa ta sau feţele prietenilor tăi).

About Author

By B.P.

%d blogeri au apreciat: