Întreruperea furnizării apei în Fălticeni: Vineri, 29 septembrie 2023, între orele 08:00 – 15:00, pentru remedierea unor defecțiuni pe str. Pleșești Gane.

Povestea Winterfest România merge mai departe cu cea de-a șasea ediție a festivalului, structurată în două evenimente diferite, gata să ducă relaxarea şi adrenalina la rang de sărbătoare naţională.

În anul 2023, check in-ul pentru cele 2 weekenduri de distracție se va face în luna februarie, care va aduce o avalanșă de experiențe și emoții publicului participant, pentru o iarnă care va rămâne mult timp întipărită în memorie.

Primul eveniment va avea loc în intervalul 10-12 februarie și se va desfășura pe Pârtia Mărișel din județul Cluj, unde atât împătimiții sporturilor de iarnă, cât și iubitorii de zăpadă sunt așteptați cu o serie de competiții sportive și concursuri organizate alături de brandurile partenere, gândite special să anime weekendul cum se cuvine.

Dacă primul eveniment este centrat pe conectarea participanților cu natura, cel de-al doilea are o tentă mai urbană. Astfel, a doua sesiune de distracție marca Winterfest va fi găzduită de Stadionul Municipal din Vatra Dornei, în weekendul 24-26 februarie, care va deveni scenă a celor mai în vogă artiști ai momentului, pregătiți să facă publicul să vibreze la unison.

În ceea ce privește momentele muzicale, nume precum Facem Records Takeover (Deliric, Tomi Marfă, Vlad Flueraru, Vlad Dobrescu și DJ Nasa), Argatu’ & Moș Martin, Surorile Osoianu și Lupii lui Calancea, Alex Super Beats, Madliquid, K-Lu, Adrian Șaguna,DJ Sauce, alături de alți artiști care vor fi anunțați în perioada următoare, vor împărți scena timp de trei zile pentru a răspunde nevoii tinerilor de a se bucura de atmosfera de festival chiar și pe durata iernii.

În întâmpinarea evenimentelor principale, vor fi organizate și două petreceri de promovare, programate să se desfășoare pe 4 februarie în Cluj și Iași, ca un preview al mega distracției de care se vor bucura participanții Winterfest.

Conceput ca o punte între atmosfera de festival și experiențele pline de adrenalină de pe pârtie, Winterfest promovează stațiunile locale, mediul și distracția pe durata iernii. Fiind organizat de tineri iubitori de munte și sporturi pe zăpadă care vor să facă cât mai cunoscut în România conceptul de festival de iarnă, acesta acoperă toate atributele unui eveniment montan de succes: competiții sportive, concursuri cu premii, facilități de relaxare la Apres Ski și sesiuni de live acts.

About Author

By B.P.

%d blogeri au apreciat: