Întreruperea furnizării apei în Fălticeni: vineri, 22.09.2023, între orele 08:00 – 15:00, pentru realizarea unui branșament pe str. Ana Ipătescu. Vor fi afectaţi consumatorii de pe strada Ana Ipătescu (parțial), Muncii, Plt. Iordache. Unități: Magazin ”Roxana”.

Căutările în cazul dispariţiei unei tinere în vârstă de 28 de ani (Comarițan Lăcrămioara, diagnosticată cu afecțiuni medicale de natură psihică), instituţionalizată într-o unitate de ocrotire a persoanelor cu dizabilităţi din Vadu Moldovei, au luat o turnură tragică.

Trupul fără viaţă al fetei a fost găsit, luni 26 decembrie, pe un teren viran din satul Ciumuleşti.

Lăcrămioara fusese dată dispărută de autorităţi în prima zi de Crăciun. Sâmbătă, fata a plecat cu colinda alături de alte persoane iar la un moment dat s-a despărţit de grup. Ultima dată a fost văzută sâmbătă, la ora 18.45.

Informaţiile obţiunte de presa judeţeană arată că decesul tinerei s-a  produs cel mai probabil din cauza frigului. Polițiștii nu au identificat urme de violență sau alte elemente care să le aducă suspiciunea că ar fi vorba de un omor sau altă faptă violentă.

Cauza morţii va fi stabilită de către medicii legişti, în urma necropsiei.

About Author

By B.P.

%d blogeri au apreciat: