Furnizarea apei este întreruptă luni, 13.11.2023, între orele 08:30 - 15:00, pentru remedierea unei defecțiuni pe strada Nufărului. Străzi afectate: Horticolei (parțial), Spicului, Nufărului, Doboșari.

În a doua zi de Crăciun, 26 decembrie 2022, polițiștii suceveni au fost sesizați cu privire la faptul că un tânăr de 20 de ani, cu domiciliul în oraș Dolhasca, sat Siliștea Nouă, a plecat voluntar de la domiciliu cu o zi mai devreme și nu a mai revenit.

Verificările au arătat faptul că tânărul a avut o serie de nînțelegeri cu iubita sa, iar pe fondul stării emoționale a lăsat și un bilet familiee în care își manifesta intențiile suicidale.

Pentru găsirea tânărului, polițiștii au organizat ample acțiuni de căutare, pentru prevenirea unei potențiale tragedii.

Peste 50 de polițiști, jandarmi din cadrul IJJ Suceava, lucrători silvici și voluntari de pe raza satului Siliștea Nouă, Oraș Dolhasca au fost organizaţi în echie de căutare, inclusiv în fondul forestier de pe raza satului Siliștea Nouă.

Totodată, a fost solicitat și sprijinul câinelui de urmă din cadrul Poliției Municipiului Rădăuți – Compartimentul Criminalistic.

COH – câinele polițist de urmă este un exemplar de ciobănesc german de 3 ani și în luna noiembrie 2022 a finalizat activitatea de pregătire și specializare a Centrul Chinologic Sibiu. Câinele de urmă este coordonat de către un polițist profesionist din cadrul Poliției Municipiului Rădăuți – Compartimentul Criminalistic.

Până la sosirea câinelui de urmă echipele constituite au efectuat activități de căutare în fondul forestier, însă fără rezultat.

Luni, în jurul orei 16:15, după sosirea câinelui de urmă, COH i-a condus pe polițiști aproximativ 5 kilometri în fondul forestier, luând urma persoanei dispărute, iar la un moment dat acesta i-a condus la un grajd care era folosit pentru ținerea animalelor pe timp de vară, unde în incinta acestuia a fost identificat tânărul de 20 de ani, în stare critică.

Acesta a fost găsit în stare de inconstiență, cu urme de degerături la brațe și picioare, dar cu semne vitale fără a prezenta urme vizibile de violență.

A fost solicitată intervenția unui echipaj medical, care a ajuns la fața locului și l-a transportat pe tânărul de 20 ani la Spitalul Județean Suceava, acesta fiind stabilizat.

Ulterior starea de sănătate a acestuia s-a ameliorat, prognosticul de recuperare fiind pozitiv.

About Author

ByB.P.