Home Local Ordin provizoriu de protecție pentru prevenirea violenței domestice emis de polițiștii din Fălticeni

Ordin provizoriu de protecție pentru prevenirea violenței domestice emis de polițiștii din Fălticeni

by Fălticeni Online
0 comment

Luni, 13 februarie, 2023, ora 22.38, Poliția Municipiului Fălticeni a fost sesizată prin SNUAU 112, de către o femeie din Fălticeni, despre faptul că tatăl ei este băut și vrea să intre cu forța în locuință.
În urma cercetărilor s-a constatat în jurul orei 20.00, la locuința comună a familiei, pe fondul consumului de alcool a avut loc un scandal, în care tatăl și-a amenințat fiica în vârstă de 20 ani, după care a amenințat-o și pe soția sa. La scurt timp acesta a plecat de la domiciliu și s-a întors în jurul orei 22.00.
Știind că se află sub influiența băuturilor alcoolice soția a refuzat să îl primească în locuință, motiv pentru care bărbatul a provocat scandal pe casa scării unde locuiesc.
Văzând acestea, fiica a solicitat prin SNUAU 112, intervenția unui echipaj de poliție, care a luat prímele măsuri. Persoanele în cauză au fost conduse la sediul Poliției municipiului Fălticeni, unde s-a întocmit formular de risc atât pentru mamă cât și pentru fiica sa, din care a rezultat că există un risc iminent asupra vieții și integrității victimei violenței domestice.
S-a emis ordin de protecție provizoriu față de bărbatul agresor.
S-a întocmit dosar penal privind infracţiunea de „amenințare”.

You may also like

Fălticeni Online

Știri locale, regionale și naționale. Evenimente culturale și sportive. Foto și video reportaje.

Proiect editorial personal şi independent.

Rulează videoul

Ultimele postări

@2022 – All Right Reserved. Fălticeni Online

%d blogeri au apreciat:
98450705