Home ACTUALITATE Piaţa „Seminţe cu suflet” revine la Suceava la sfârşitul acestei săptămâni

Piaţa „Seminţe cu suflet” revine la Suceava la sfârşitul acestei săptămâni

by Fălticeni Online
0 comment

Direcţia pentru Agricultură Judeţeană Suceava va găzdui sâmbătă, 18 februarie 2023, o nouă ediţie a evenimentului Piaţa „Seminţe cu suflet” – seminţe gratis, fără costuri.

Întâlnirea cu donatorii de seminţe va avea loc de la ora 10.00, în holul de la parterul Direcţiei Agricole. Sunt încurajaţi să participe fermieri cu seminţe româneşti din toată ţara.

Membrii comunităţii „Seminţe cu suflet” propun o exprimare a românismului, prin crearea unui spațiu cultural autohton, unde să-şi dea întâlnire fermieri consacraţi și de bună credință, care doresc să ofere mai departe, din surplusul lor, seminţe autohtone, fără costuri.

Cei interesaţi vor găsi sămânță de plante de grădină (care pot fi puse în balcon sau într-un spațiu amenajat la bloc, ori pe bloc, ori lângă bloc), mai precis, legume (roșii, ardei, castraveți…), flori, plante ornamentale, pomi, etc.

Mai multe detalii privind participanţii şi importanţa acestui eveniment găsiţi pe pagina de facebook a Direcţiei pentru Agricultură Judeţeană Suceava.

You may also like

Fălticeni Online

Știri locale, regionale și naționale. Evenimente culturale și sportive. Foto și video reportaje.

Proiect editorial personal şi independent.

Rulează videoul

Ultimele postări

@2022 – All Right Reserved. Fălticeni Online

%d blogeri au apreciat:
98450705