Home ACTUALITATERegional Buletinul faptului divers

Buletinul faptului divers

Afacerist din Bogdăneşti implicat între-un dosar instrumentat de procurorii DNA * Agent de pază găsit decedat în toaleta Oficiului Poşal Fălticeni * 11 percheziţii în zona Fălticeni într-un dosar de contrabandă cu ţigări

by Fălticeni Online
0 comment

Numele unui om de afaceri din Bogdăneşti, judeţul Suceava, care îşi desfăşoară activitatea în domeniul afacerilor cu lemn din judeţul Suceava, apare într-un dosar al procurorilor  din cadrul Direcției Naționale Anticorupție – Secția de combatere a corupției, alături de cel al unui agent de poliţie judiciară. Acesta din urmă a fost reţinut pe data de 1 martie 2023,  pentru comiterea infracțiunilor de luare de mită, trafic de influență, folosirea, în orice mod, direct sau indirect, de informații ce nu sunt destinate publicității, în scopul obținerii pentru sine sau pentru altul de bani, bunuri ori alte foloase necuvenite. Mita s-ar ridica la 300.000 de euro.

***

Un agent de pază al unei firme de securitate a fost găsit mort în toaleta Oficiului Poştal Fălticeni. S-a întâmplat vineri, 3 martie, în jurul orei 05.00. Un poştaş a fost cel care l-a găsit fără suflare.

***

Polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice din cadrul IPJ Suceava au efectuat, pe data de 2 martie, mai multe percheziţii În Bucureşti, Iaşi şi Fălticeni, într-un dosar de contrabandă cu ţigări. Doar în zona Fălticeni au avut loc 11 descinderi ale poliţiştilor.  

***

În seara zilei de joi, 2 martie, ora 23:35, o patrulă din cadrul Secţiei 7 Politie Rurală Mălini a oprit pentru control, pe DJ 209A, pe raza comunei Slatina, un autoturism cu număr de înmatriculare provizoriu condus de un bărbat din localitatea Găinești. În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că autorizația provizorie de circulație este expirată din aprilie 2021 și că bărbatul aflat la volan nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie auto. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „conducerea pe drumurile publice a unui vehicul fără permis de conducere”, şi ,,punerea în circulație sau conducerea  unui vehicul neînmatriculat ”, ce va fi soluționat procedural.

You may also like

Fălticeni Online

Știri locale, regionale și naționale. Evenimente culturale și sportive. Foto și video reportaje.

Proiect editorial personal şi independent.

Rulează videoul

Ultimele postări

@2022 – All Right Reserved. Fălticeni Online

%d blogeri au apreciat:
98450705