Furnizarea apei este întreruptă luni, 13.11.2023, între orele 08:30 - 15:00, pentru remedierea unei defecțiuni pe strada Nufărului. Străzi afectate: Horticolei (parțial), Spicului, Nufărului, Doboșari.

Un accident rutier, care ar fi putut avea urmări deosebit de grave, s-a produs în cursul nopții trecute, în jurul orei 23, pe strada Tudor Vladimirescu, la ieșirea din municipiul Fălticeni spre comunele Hârtop și Preutești.

Din cauze care urmează să fie stabilite în urma cercetărilor efectuate la fața locului de către organele de poliție, un autoturism s-a răsturnat în afara carosabilului.   

Mașina, în care se aflau trei persoane, a retezat un stâlp de susținere al rețelei electrice, a distrus gardul unei proprietăți și s-a răsturnat pe cupolă.

Imaginile transmise de către reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Bucovina” Suceava arată gravitatea evenimentului.

La fața locului au intervenit pompierii militari ai Detașamentului Fălticeni cu o autospecială pentru descarcerare și o ambulanță SMURD B2. Cele trei persoane au fost găsite conștiente și cooperante.

O persoană a fost monitorizată de către echipajul SMURD B2 și ulterior a refuzat transportul la spital.

About Author

Descoperă mai multe la FĂLTICENI ONLINE

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura

Descoperă mai multe la FĂLTICENI ONLINE

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura