Home Local Două muzee din Fălticeni pot fi vizitate gratuit în cadrul evenimentului “Noaptea Muzeelor 2023”

Două muzee din Fălticeni pot fi vizitate gratuit în cadrul evenimentului “Noaptea Muzeelor 2023”

by A.S.
0 comment

Rețeaua Națională a Muzeelor din România, membru al celei mai mari rețele pan-europene a muzeelor – Network of European Museum Organisations (NEMO), organizează sâmbătă, 13 mai 2023, a 19-a ediţie a evenimentului “Noaptea Muzeelor”, prima organizată împreună cu muzeele din Republica Moldova.

Peste 300 de obiective culturale au fost înscrise la Noaptea Muzeelor 2023, între acestea şi două muzee din Fălticeni: Muzeul de Artă “Ion Irimescu” (cu program de vizitare gratuită în intervalul orar 17.00 – 23.00) şi Muzeul Apelor “Mihai Băcescu” (cu program de vizitare gratuită în intervalul orar 18.00 – 23.00).

Scopul acestui eveniment este de a încuraja oamenii să viziteze muzeele și să se implice mai mult în cultura și istoria locală, oferindu-le oportunitatea de a explora colecțiile muzeelor. De obicei, muzeele organizează diverse activități, precum tururi ghidate, expoziții temporare, concerte, proiecții de film sau ateliere creative.

Noaptea Muzeelor este un eveniment popular, care atrage un număr mare de vizitatori în fiecare an, atât localnici, cât și turiști. Acesta este un prilej excelent pentru oameni de a se bucura de artă și cultură într-un mod unic și memorabil.

You may also like

Fălticeni Online

Știri locale, regionale și naționale. Evenimente culturale și sportive. Foto și video reportaje.

Proiect editorial personal şi independent.

Rulează videoul

Ultimele postări

@2022 – All Right Reserved. Fălticeni Online

%d blogeri au apreciat:
98450705