Home Local Jandarmul Ovidiu Gîm din Fălticeni obține primul loc la Campionatul de tir al Ministerului Afacerilor Interne

Jandarmul Ovidiu Gîm din Fălticeni obține primul loc la Campionatul de tir al Ministerului Afacerilor Interne

by A.S.
0 comment

Plutonierul adjutant Ovidiu Gîm, care își desfășoară activitatea în cadrul Detașamentului de Jandarmi Fălticeni al Inspectoratului Județean de Jandarmi Suceava, a obținut primul loc la Campionatul de tir al Ministerului Afacerilor Interne, în proba pistol Carpați 7, 65 mm.

Competiția s-a desfășurat în Poligonul Sângeorgiu de Mureș din Târgu Mureș, în perioada 9 – 12 mai 2023.

Întrecerea s-a bucurat de o largă participare, drept dovadă fiind numărul mare de competitori care și-au disputat cupele, medaliile și diplomele puse în joc.

Au concurat cei mai buni trăgători din cadrul Ministerului Afacerilor Interne, circa 180 de participanți.

Jandarmul Ovidiu Gîm nu este la prima participare la această competiție. După cum ne-a mărturisit, la precedenta ediție s-a aflat la un centimetru de primul loc, performanță pe care a realizat-o acum.

,,Titlul de cel mai bun trăgător la pistolul 7.65 mm., categoria bărbați, din cadrul Ministerului Afacerilor Interne reprezintă o încununare a mai multor ani de pregătire, în care disciplina și perseverența mi-au fost un adevărat crez ce m-a ghidat spre succes.”

În aceeași probă, pe locul 3 s-a clasat căpitanul Emilian Radion, de la Școala Militară de Subofițeri de Jandarmi ,,Petru Rareș” Fălticeni. Trebuie menționat că SMSJ Fălticeni a ajuns în etapa finală a Campionatului de tir al MAI cu trei concurenți: locotenent-colonel Adrian Dăscălescu, căpitan Emilian Radion și sergentul major Iulian Antohi.

You may also like

Fălticeni Online

Știri locale, regionale și naționale. Evenimente culturale și sportive. Foto și video reportaje.

Proiect editorial personal şi independent.

Rulează videoul

Ultimele postări

@2022 – All Right Reserved. Fălticeni Online

%d blogeri au apreciat:
98450705