Întreruperea furnizării apei în Fălticeni: Vineri, 29 septembrie 2023, între orele 08:00 – 15:00, pentru remedierea unor defecțiuni pe str. Pleșești Gane.

Într-un nou incident rutier de pe Drumul European 85, o autocisternă înmatriculată în Ucraina a derapat în afara părții carosabile, provocând oprirea traficului pe DN2 între municipiul Fălticeni și localitatea Spătărești.

Evenimentul s-a petrecut în jurul orei 15, generând o intervenție rapidă a pompierilor militari.

Autocisterna, fără încărcătură, a derapat și a ajuns într-un șanț, cu o parte a vehiculului rămânând imobilizată pe suprafața de rulare. Din fericire, doar conducătorul autocisternei a fost implicat în incident și nu a necesitat îngrijiri medicale.

La fața locului, s-au mobilizat pompierii militari de la Detașamentul Fălticeni, venind în sprijin cu o autospecială pentru descarcerare, o autospecială de stingere cu apă și spumă, precum și o ambulanță SMURD B2. Echipajele au acționat rapid și eficient pentru a asigura siguranța în zonă și pentru a preveni eventualele pericole.

Pentru desfășurarea intervenției în condiții optime, traficul rutier a fost oprit temporar în ambele sensuri pe DN2, timp de aproximativ 45-60 de minute. Pentru a permite deplasarea mașinilor, cu sprijinul Poliției Municipale și al Poliției Locale, circulația a fost deviată pe strada Plutonier Ghiniță, asigurând astfel fluiditatea traficului în zonă.

Aceste tipuri de incidente devin tot mai frecvente pe Drumul European 85, având în vedere densitatea crescută a traficului greu, accentuată acum și de contextul conflictului din Ucraina.

Autoritățile fac apel la prudență sporită în conducerea autovehiculelor și respectarea regulilor de circulație pentru a evita astfel de evenimente nedorite.

About Author

%d blogeri au apreciat: