Întreruperea furnizării apei în Fălticeni: Vineri, 29 septembrie 2023, între orele 08:00 – 15:00, pentru remedierea unor defecțiuni pe str. Pleșești Gane.

Furnizorul de apă din Fălticeni, ACET, a anunțat că joi, 8 iunie, vor avea loc trei intervenții de remediere a unor defecțiuni în rețeaua de apă. Lucrările de reparații sunt programate în intervalul orar 08:00 – 15:00 și vor afecta consumatorii de pe mai multe străzi.

Intervențiile au loc pe străzile Plutonier Iacob, Dumbrava Minunată și Mihai Eminescu. Consumatorii de pe aceste străzi vor resimți întreruperea furnizării apei pe durata intervențiilor. De asemenea, sunt afectați și consumatorii arondați altor străzi, printre care se numără Răzeșilor, Nicu Gane, Republicii (parțial), Liliacului, Mihai Eminescu (parțial), Aleea Eroilor, Cuza Vodă, Anton Holban și N. Beldiceanu (parțial).

Printre unitățile care vor fi afectate de întreruperea furnizării apei se numără Simos, Restaurant Casa Carp, Notariat Apostol, Restaurant Pink, Muzeul de Artă “Ion Irimescu”, Școala Gimnazială “Ion Irimescu” (Corp B – parc), Spitalul Municipal Fălticeni, Colegiul Tehnic “Mihai Băcescu”, Muzeul Apelor “Mihai Băcescu”, Laborator Dorna Medical, Școala de Șoferi “Auto Florin”, ALBO Construct și Poșta Română.

De asemenea, Asociația de Proprietari nr. 3 va fi afectată, în special blocurile 5 și 7 de pe strada Nicu Gane, blocul 1, E5, F5 și G1 de pe strada Mihai Eminescu, precum și blocul ANL de pe strada Cuza Vodă.

About Author

%d blogeri au apreciat: