Întreruperea furnizării apei în Fălticeni: Vineri, 29 septembrie 2023, între orele 08:00 – 15:00, pentru remedierea unor defecțiuni pe str. Pleșești Gane.

Un incident rutier s-a produs în zona spitalului din Fălticeni. Un copil în vârstă de doar patru ani a fost accidentat pe o trecere de pietoni. Potrivit informațiilor transmise presei, evenimentul a avut loc marţi, 20 iunie, în jurul orei 10.50.

Din primele cercetări efectuate de autorități, s-a stabilit că un bărbat în vârstă de 56 de ani, domiciliat în Fălticeni, se afla la volanul unui autoturism. În timp ce acesta efectua o manevră de viraj de pe o stradă pe alta (de pe strada Cuza Vodă pe strada Mihai Eminescu), a lovit minorul xRE traversa strada alături de mama sa pe trecerea de pietoni. Momentul accidentului a coincis cu culoarea verde a semaforului.

Copilul a fost imediat transportat la Spitalul Municipal Fălticeni. Diagnosticul medical a indicat un traumatism la nivelul gleznei, cauzat de accidentul rutier.

Șoferul autoturismului a fost supus unui test cu aparatul etilotest, iar rezultatele au arătat că acesta nu consumase băuturi alcoolice înainte de producerea accidentului. Poliția continuă investigațiile pentru a stabili cu exactitate circumstanțele și responsabilitățile legate de acest incident.

În acest caz a fost întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

About Author

%d blogeri au apreciat: