Joi, 21.09.2023, între orele 08:00 – 15:00, pentru remedierea unor defecţiuni pe str. Plt. Ghiniță, nr.31. Vor fi afectaţi consumatorii de pe străzile: Plutonier Ghiniță, Plugari, 2 Grăniceri (parțial), Cap. Diaconița (parțial), Humorului, Spital Fălticeni (Secția TBC), Romfour, Hotel Angel Sofia, OMV Petrom, Lidl, Service Todirică, Dasti, Ultimul Leu, Alevia.

Un incident rutier a avut loc sâmbătă, 15 iulie 2023, în jurul orei 23:30, pe strada Sucevei din municipiul Fălticeni. Un tânăr în vârstă de 19 ani, din Fălticeni, care se deplasa în direcția Roman către Suceava, a intrat în coliziune laterală cu autoturismul condus de o femeie de 44 de ani din comuna Iaslovăț.

În urma impactului, un alt tânăr în vârstă de 19 ani, din comuna Frătăuții Noi, care se afla pe bancheta din spate a autoturismului condus de femeia amintită, a suferit vătămări corporale ușoare. Ambii conducători auto au fost supusși testului cu aparatul etilometru, rezultatul indicând o valoare de 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat. Totodată, li s-au recoltat probe biologice de sânge pentru investigații suplimentare.

Polițiștii au întocmit un dosar penal privind infracțiunea de “vătămare corporală din culpă” și investighează cauzele și circumstanțele exacte ale accidentului.

Autoritățile recomandă tuturor șoferilor să fie vigilenți, să păstreze o distanță adecvată între vehicule și să respecte limitele de viteză, asigurând astfel siguranța lor și a celorlalți participanți la trafic.

About Author

%d blogeri au apreciat: