Joi, 21.09.2023, între orele 08:00 – 15:00, pentru remedierea unor defecţiuni pe str. Plt. Ghiniță, nr.31. Vor fi afectaţi consumatorii de pe străzile: Plutonier Ghiniță, Plugari, 2 Grăniceri (parțial), Cap. Diaconița (parțial), Humorului, Spital Fălticeni (Secția TBC), Romfour, Hotel Angel Sofia, OMV Petrom, Lidl, Service Todirică, Dasti, Ultimul Leu, Alevia.

În perioada 2-5 iulie 2023, la Buzău, a avut loc etapa națională a Concursului “Educație rutieră – educație pentru viață”. Această competiție a avut ca scop principal prevenirea accidentelor de circulație și formarea unui comportament rutier responsabil printre elevi.

Județul Suceava a fost reprezentat de către echipajul Școlii Gimnaziale “Ioan Ciurea” Fălticeni, coordonat de profesorul Ailenei Florin. Pentru a ajunge la etapa națională, transportul echipei a fost asigurat de Primăria Fălticeni.

La această competiție de amploare, au concurat nu mai puțin de 28 de echipe din întreaga țară. Chiar dacă echipajul nostru se află la început de drum, elevii s-au descurcat admirabil în fața provocărilor.

La proba individuală de parc-școală, au concurat Viziteu Elena (clasa a III-a B) și Răileanu Alexandru (clasa a VII-a B). La cealaltă probă practică, Răileanu Valentin (clasa a VII-a B) și Sava Mihăiță (clasa a IV-a A) și-au demonstrat priceperea în parcurgerea unui traseu de îndemânare cu bicicleta într-un poligon special amenajat.

About Author

%d blogeri au apreciat: