Joi, 21.09.2023, între orele 08:00 – 15:00, pentru remedierea unor defecţiuni pe str. Plt. Ghiniță, nr.31. Vor fi afectaţi consumatorii de pe străzile: Plutonier Ghiniță, Plugari, 2 Grăniceri (parțial), Cap. Diaconița (parțial), Humorului, Spital Fălticeni (Secția TBC), Romfour, Hotel Angel Sofia, OMV Petrom, Lidl, Service Todirică, Dasti, Ultimul Leu, Alevia.

Ministerul Educaţiei a publicat miercuri, 19 iulie, ora 12:00, pe site-ul admitere.edu.ro, rezultatele repartizării computerizate în învăţământul liceal a absolvenţilor clasei a VIII-a.

În municipiul Fălticeni, un singur absolvent, care nu a completat suficiente opţinuni, nu a fost repartizat deocamdată la liceu.

Din cele 798 de locuri disponibile, au fost ocupate un număr de 776. Au rămas neocupate 22 de locuri la Colegiul “Vasile Lovinescu” (14 locuri la specializarea construcţii instalaţii şi lucrări publice, respectiv 8 locuri la specializarea electronică automatizări).

Singurul absolvent care a obţinut media 10 la Evaluarea naţională, în Fălticeni, a ales să urmeze cursurile liceale în contnuare la Colegiul Tehnic “Mihai Băcescu” Fălticeni, la specializarea matematică informatică.

La aceeaşi specializare, însă la Colegiul Naţional “Nicu Gane”, îşi va continua studiile absolventul cu media 10 de la Şcoala Gimnazială “Nicolae Labiş” Mălini.

Lista de specializări pentru COLEGIUL NAȚIONAL “NICU GANE” FĂLTICENI

Lista de specializări pentru COLEGIUL TEHNIC “MIHAI BĂCESCU”

Lista de specializări pentru COLEGIUL “VASILE LOVINESCU” FĂLTICENI

Unde au fost repartizaţi absolvenţii şcolilor gimnaziale din Fălticeni?

Candidați repartizați ce provin de la ȘCOALA GIMNAZIALĂ “ALEXANDRU IOAN CUZA”

Candidați repartizați ce provin de la ȘCOALA GIMNAZIALĂ “ION IRIMESCU”

Candidați repartizați ce provin de la ȘCOALA GIMNAZIALĂ “MIHAIL SADOVEANU”

Candidați repartizați ce provin de la ȘCOALA GIMNAZIALĂ “IOAN CIUREA”

Candidați repartizați ce provin de la COLEGIUL NAȚIONAL “NICU GANE” 

Candidați repartizați ce provin de la COLEGIUL TEHNIC “MIHAI BĂCESCU”

Conform calendarului admiterii în învățământul liceal, în perioada 20 – 25 iulie, candidații vor transmite/depune dosarele de înscriere la secretariatele liceelor în care au fost admiși.

About Author

By B.P.

%d blogeri au apreciat: